İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dogru diyorsun okytepecim

kızlar bende bu tonlara yakın mat ve yaglı hıssi vermeyen bir ruj ıstiyorum ...buna benzer bildiginiz var mı sekerler

deborahın 800 numaralı rujunu öneririm livcim,birebir değil ama bu formda hemen hemen..üstelik yağlı hissi vermiyo

ne demek livcim,ayrıca en son almış olduğum pastel marka rujlar varya onlarada bir göz at derimyerimseniben131 ve 81 numara..özellikle 81 e bayıldım:asigim:

ne demek livcim,ayrıca en son almış olduğum pastel marka rujlar varya onlarada bir göz at derimyerimseniben131 ve 81 numara..özellikle 81 e bayıldım:asigim:

en son satın aldıklarımızda gormustum bitanem :asigim:...kahve tonlarındaydı degil mı ...bebegim ben cok beyaz oldugum için soluk renkler bana pek gitmıyormafoldumben ...kırmızı tonlarını daha cok seviyorum ..surdukten sonra pecete ile siliyorum inanılmaz hos oluyor

parla msjım sanırım içine oturdu..ama amacım seni kırmak ve tartışma yaratmak değildi k.bakma!!bak hiç kötü bişey varmı yazımda..k bakma dedim,amacım tartışma yaratmak değil dedim hiç alınıcak bişi varmı aaa sende allahısen:1closedeyes:

parla sana inat angelinanın en begendigim fot.larından birisini koyuyorum ...

bu arada Not:Begenmek ozenti degildir ikisinin farklı tanımları var (genel bilgi )

noluyo burda nan mirmirmirmir
ne güzel resimlere bakiyodum, baska yokmumirmirmirmir
bu arada cok uykum geldi mirmirmirmir
su bareminerallide gubike sormak gerek

hhhhhhm bende 2 sinide denemıs ve kullanmıs birisi olarak soyluyorum ...bence everyday daha kalıcı renk skalasıda gayet genis

tamam canim tsk ederimopuyorumnanaktan
peki kapaticiligi nasilfisfisfis
ben bi ara baktim ama hangi rengi siparis verecegimi bilemedim, dedigin gibi cok genis olunca renk skalasiCADIARZU

benimde corbada tuzum bulunsun dedim:kedi:

son resmi kaldirdim sayfanin safti kaydikafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…