• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman bunları sarısın erkekler okumasınlar =)delikafadulden
kesinlikle kıvancta gayet yakısıklı ama brad ın farklı bir havası var cok cool helede motor ustunde =)

adı ustunde "kadınlar" kulubu.ne işi var erkegin kaydirigubbakcemile3

koyu renk ruj kesinlikle angelinayı daha canlı gosteriyor

angelinaJol.jpg

nude makyajın en yakıştığı isim bence..ayrıca giyim tarzını çok beğeniyorum..çok sade ve zarif..türkiyeden demet şeneri onun tarzına yakın buluyorum

valal demet senerinden tut ebru sallısına kadar taklit etmeyeni kalmadı..
demet seneri ben begenemiyorum ya..cok yapay oldu estetiktens onra..

nude makyajın en yakıştığı isim bence..ayrıca giyim tarzını çok beğeniyorum..çok sade ve zarif..türkiyeden demet şeneri onun tarzına yakın buluyorum

giyim tarzı super takı secimi gozluk secimi tam benim gibi genelde ya siyah ya beyaz ya gri ya da pastel tonlarında giyiniyor :lepi:

angelina-jolie-1.jpg

rüya gibi burda.büyük iskender filminde çok beğenmiştim onu..

Son düzenleyen: Moderatör:
giyim tarzı super takı secimi gozluk secimi tam benim gibi genelde ya siyah ya beyaz ya gri ya da pastel tonlarında giyiniyor :lepi:

bende bendeehihoyyyt...sibel can onun yeşil küpelerininin aynısını takıyo ama hiç yakışmıyo:dilcikar:

oyleydi canım.alexander.olsun arada surcu lisan edilebilir.kolay degil angelina resmi kouyor :)))))))))))

bende bendeehihoyyyt...sibel can onun yeşil küpelerininin aynısını takıyo ama hiç yakışmıyo:dilcikar:

ay evet ya hiç yakısmıyor ...

var ya cnm angelinanın gecen sene bir kupesini gormustum butun izmiri neredeyse dolastım ama aynısından bulamamıstım mafoldumben ...insan sevdigi birisinde begenince aynısından almak istiyor =)

ay evet ya hiç yakısmıyor ...

var ya cnm angelinanın gecen sene bir kupesini gormustum butun izmiri neredeyse dolastım ama aynısından bulamamıstım mafoldumben ...insan sevdigi birisinde begenince aynısından almak istiyor =)

ismi değiştirdim bitanem..büyük iskeder yazdımyerimseniben
livim o küpeler hangisiydi buraya koyabilirmisin canımın içiŞeniz

Back