İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koyu renk saç cok yakısıyorrr...dudaklar zaten Angelina efsanesi...Angelinadan önce bir kadın dudagı hiç bu kadar konusulmamıstı ki..

dudaklarıma silikon yaptırasım geliyo bu kadını görünce yaaaaa

biri brade şu keçi sakalını kesmesini söylesin. çabukkkkkk.......

ama adam formunda 46 yasında bu vucut bu surat bu karızma..ve ne zamandır gordugum en iyi kiyafetle.

brad ve angelina birbirini çok güzel tamamlıyor.. Bir elmanın iki yarısı gibi :)
Bradte gerçekten yaşına göre mükemmel görünüyor.. Ve ben ona sadece bıyık haricinde her şekli yakıştırıyorum... giyiminide beğeniyorum...
Aynı şekilde angelinanında giyimi çok hoş..yaptığı makyaja ise söylicek laf yok zaten.. daha ne olsun:)

brad cok yakısıklı yaw =)

sarısınları erkekleri aslında pek begenmem ama brad bir baska =)

anacım bizde sarısın erkekler bir tuhaf oluyor ..tipsiz oluyor,erkeksi durmuyor..ama sanırım kıvanc tatlıtugu bunlardan ayırmam gerekecek :))))))))))

aman bunları sarısın erkekler okumasınlar =)delikafadulden
kesinlikle kıvancta gayet yakısıklı ama brad ın farklı bir havası var cok cool helede motor ustunde =)

en fazla kilolu gorebilecegimiz hali bu halidir bence..sene 2001..gunahkar filminin setinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…