• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar en son brad evdeki bakıcıya masaj yaparken yakalanmıştı angelinaya ve avazı çıktığı kadar bağırıp bradi evden kovmuştu..bu haber doğrumu?doğruysa nası affetti onu ya!!

dogru haber...
hulya avsarda kac kez affetti.atıstırmalıklar sanırım aldatmadan sayılmıyor:))))))))))))))) birlikte olmadıkca aldatmaktan sayılmıyor demek ki :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
LiveImages&

kızlar biriniz yardımcı olunopuyorumnanaktan =) angelina nasıl yapıyor nasıl oyle kabarık oluyor ...kuafore gitmeden kendimde yapabilir mıyım ? bu filmdekı saclarına bayılmıstım
2005_mr_and_mrs_smith_wallpaper_008.jpg

hah sımdı cıktı resım .hemen soyluyorum sacın eger cok duz degilse oluyor boyle.sacını tara,kuruturken basını one egip kurut kesinlikle.. eve benden sana tavsiye kurutmadan once cok az kopuk kullan.jole ile asla olmuyor tatlım.aynı boyle yapıyorum bende.

anladım canım .resim cıkmamıstı.ben nasıl yaptıgımı yazdım bır tanem

hah sımdı cıktı resım .hemen soyluyorum sacın eger cok duz degilse oluyor boyle.sacını tara,kuruturken basını one egip kurut kesinlikle.. eve benden sana tavsiye kurutmadan once cok az kopuk kullan.jole ile asla olmuyor tatlım.aynı boyle yapıyorum bende.

cnm benim saclarım dalgalı tarayıpta kendi haline kurumaya bıraktıgımda dalga dalga oluyor bende dalgası gitsin diye fon cekmek zorunda kalıyorum o zamanda saclar sonuyor mafoldumben..acaba sacı tıfterek mı yapmak lazım kuaforlerin yaptıgı gibi

dailah tatlım angelinaya boyle bir sac ayrı bir hava katıyor degil mı ...havalı ve hos =)

canım o zaman fönünü cekerken basını asagı egip cek ön kısımda kalan saclarının.bir tutamı ayır önlerden.onu basını asagı egip aşagı dogru çek.ay anlatamadım :)))))))))))

evet ya bu saç gercekten cok vahşi oluyor.ben cok sevemiyorum,berguzar misali sacları hiç tatlım.sımsıkı murebbiye misali

kızlar biriniz yardımcı olunopuyorumnanaktan =) angelina nasıl yapıyor nasıl oyle kabarık oluyor ...kuafore gitmeden kendimde yapabilir mıyım ? bu filmdekı saclarına bayılmıstım
2005_mr_and_mrs_smith_wallpaper_008.jpg

Resim çıkmıyorr:S

canım o zaman fönünü cekerken basını asagı egip cek ön kısımda kalan saclarının.bir tutamı ayır önlerden.onu basını asagı egip aşagı dogru çek.ay anlatamadım :)))))))))))

evet ya bu saç gercekten cok vahşi oluyor.ben cok sevemiyorum,berguzar misali sacları hiç tatlım.sımsıkı murebbiye misali

bebegim benimmm ilgin için sagol deneyim bakalım saclar uzun olunca sekil vermekte o denli zorlasıyor opuyorumnanaktan

kesinlikle tatlım bende pek begenmıyorum ne o kadını ne de saclarını

düş bay ve bayan smith filmdekı sacları koymustum

benımde saclarım belime kadar tatlım,yapmak degilde sonrasında aksamları yıkamak cok zor geliyor acıkcası

livcim hangi kareden bi resim bilmediğim için tam olarak bişi diyemicem ama bende kabarık yapıyorum saçlarımı düzleştirmediğim yada dalga yapmadığım zamanlar:)
Çok hoş oluyor ben üstten ve önden diderek (kuaförlerin dediği isim aklıma gelmiyor:) sonra sprey sıkıyorum birazda saç kurutma makinasını tutuyorum öyle kabarık kalıyor gün boyu :)

Back