• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızı Shiloh'a bakalım biraz da. :D

Bu yeni bir fotoğraf ve eskiye oranla daha az güzel bence. :S

angelina-jolie-vivienne-flowers-02.jpg

hayatim yaniliyor olabilirim tabi ama son foto ikizlerden biri sanirim vivienne :12: shiloh degil sanki. shihloh un disler dokuluyor ve daha buyukce ;) sac ve dudaklar azcik daha farkli sanki ama biyolojik cocuklari cidden benzior birbirine yannis anlamis olabilirim ben de;)

hayatim yaniliyor olabilirim tabi ama son foto ikizlerden biri sanirim vivienne :12: shiloh degil sanki. shihloh un disler dokuluyor ve daha buyukce ;) sac ve dudaklar azcik daha farkli sanki ama biyolojik cocuklari cidden benzior birbirine yannis anlamis olabilirim ben de;)

Aaa doğru tatlım. Ben unutmuşum ikizlerii... Sadece Shiloh var sanıyorum. :s :D
Ben de diyorum Shiloh çirkinleşmiş ne kadar güzeldi. Halbuki Shiloh'un güzelliği yerli yerindeymiş, ikizler onun yanında oldukça sönük kalıyorlar. Beğenmedim.
Bu Vivienne.
vivienne-jolie-pitt-gallery.jpg

Shiloh müthiş. :69:
brad-pitt-angelina-jolie-twins-japan-02.jpg

Son düzenleme:
Aaa doğru tatlım. Ben unutmuşum ikizlerii... Sadece Shiloh var sanıyorum. :s :D
Ben de diyorum Shiloh çirkinleşmiş ne kadar güzeldi. Halbuki Shiloh'un güzelliği yerli yerindeymiş, ikizler onun yanında oldukça sönük kalıyorlar. Beğenmedim.
Bu Vivienne.

Shiloh müthiş. :69:

:54: eet hayatim hepsi cok sirin ama shiloh un yaninda gercekten sonuk kaliyorlar fena bisi olcak shiloh :69:

Böyle bir kadın yok ya.

Hayatı başarılarla geçmiş. Hem çok güzel, hem çok yardımsever. Harika bir kocası ve ailesi var.:1:

Kıskanmamak elde değil. :3:

z32f06yrewyyery0.jpg

nedense bu kadını hiç beğenmiyorum yani garip bir yüz şekli var çok kemikli bir yapıya sahip beğenmiyorum :19:

bana aslında yüzü çok güzel gelmiyor ama fiziğiyle duruşuyla bakınca güzel görünüyor. ama şimdi hayatını okuyunca pek hoşlanmadım ya.yardımsever falan belki ama baya psikolojik sorunu varmış anlaşılan.bi garip yani.

güzel ya da değil kişiden kişiye değişebilir tabii ki,ama güzelliğinden öte çok klas bir kadın bence.

Bu kadının güzelliğinden öte kişiliğine hayranım!
Hiç bir ünlü bu kadın kadar yardım sever olamıyor..

Geçen gün tvde haberleri izlerken duydum..
7 günlük bebeği elektrik trafosunun yanına, bir poşetin içine bırakıp, kaçmışlar!

Bir çok insan kendi çocugunu, kendi canını sokaklara atıyorken bu kadın gitti 3 tane evlatlık aldı!
Ve onlara gözü gibi bakıyor..
Hangi ünlü bunu yapabilir ki?

Çok büyük özveri ister..

Ve bu özveri bu kadında var..

O yüzden benim gözümde bu kadın muhteşem bir insan, muhteşem bir kadın!
Yüzü o kadar güzel değil fakat yaptıklarıyla benim gözümde dünyada Angelina'dan daha güzel bir kadın yok!

Son düzenleme:
Bu kadının güzelliğinden öte kişiliğine hayranım!
Hiç bir ünlü bu kadın kadar yardım sever olamıyor..

Geçen gün tvde haberleri izlerken duydum..
7 günlük bebeği elektrik trafosunun yanına, bir poşetin içine bırakıp, kaçmışlar!

Bir çok insan kendi çocugunu, kendi canını sokaklara atıyorken bu kadın gitti 3 tane evlatlık aldı!
Ve onlara gözü gibi bakıyor..
Hangi ünlü bunu yapabilir ki?

Çok büyük özveri ister..

Ve bu özveri bu kadında var..

O yüzden benim gözümde bu kadın muhteşem bir insan, muhteşem bir kadın!
Yüzü o kadar güzel değil fakat yaptıklarıyla benim gözümde dünyada Angelina'dan daha güzel bir kadın yok!

Kesinlikle katılıyorum. Dünya'daki en muhteşem kadın.

Back