İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ünlü film yıldızı ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie’nin, Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin kampını ziyaret etme talebinde bulunduğu öğrenildi. angelina hataya geliyor
110616-012805-359311-CB.jpg

Son düzenleme:
[video]http://www.gecce.com/video-galeri/hataydan-angelina-jolie-gecti-4996.html[/video]
Hatay'dan Angelina Jolie geçti...

Bu kadına GIA filmindeki performansıyla gerçekten hayran olmuştum,izlemeyen varsa kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim...

iyice zayıflamış yaaaa:53::53::53: çok kötü bu kadar harika bi kadın derdi ne ki bu kadar zayıflıyo böyle çirkinleştiriyo kendini anlamıyorumm:30:

Brad ne olmuş sana ya..nerde bizim genç yakışıklı abimiz:)
Angelına Allahtan dudakların kilo vermiyo he bitmiştin yoksa:)

zayıfladıkça aksine dudakları daha çok öne çıkıyor o görüntüde hoş değil bence ama düşünüyorum ki angelinanın dudaklarını ön plana çıkarmak için photoshopla resimleriyle oynuyorlar o görüntüde dudakları hoşuma gitmiyor benim kadın aklıma o şekilde yerleşmiş ki gerçekte dudaklarının öyle olmadığını geç fark ettim gerçekte dudakları çok daha güzelmiş photoshoplu resimlerde bana fazla büyük gözüküyor bu resimde harika :69:

$2.jpg

Ay evet yaa, noldu bu angelinaya, kollara bakin, incecik. cok kotu, nerde lara crofttaki dolgun angelinam nerde simdiki :( hastasiyim bu kadinin ama cok asiri zayifladi artik. Bir de farkettiniz mi angelina ne kadar zayiflasa da memeleri hep ayni ya, kuculmuyo nasil oluyosa, oysa zayiflayinca kuculmez mi :)

Ay evet yaa, noldu bu angelinaya, kollara bakin, incecik. cok kotu, nerde lara crofttaki dolgun angelinam nerde simdiki :( hastasiyim bu kadinin ama cok asiri zayifladi artik. Bir de farkettiniz mi angelina ne kadar zayiflasa da memeleri hep ayni ya, kuculmuyo nasil oluyosa, oysa zayiflayinca kuculmez mi :)

canım meme dokusu ve kilo farklı şeyler evet kimi insan göğüslere kilo alabiliyor ama demekki onlarda yap dokusu var ama angelinanın meme dokusundan kaynaklı.

Ben bu kadını oldum olası beğenmem hatta tiksinirim.. :68:

Aa benimle aynı görüşte olan da varmış tiksinme konusunda. :)) Şaşırdım.

Ben beğenirim ama vücudu çok çirkin, onu beğenmiyorum. Suratı da aman aman değil.
Bütünde güzel.

Yalnız dudaklarından iğreniyorum. Çok kötü yau. :26:

yapmayın arkadaşlar göz var nizam var şimdi bukadaın tiksinilecek kadar çirkinmi....

tiksiniyorum diyenleri görmek isterdim onlar çok güzel herhalde....

vücududa güzel yüzüde ...dudakları estetik değildir sadece burnunda küçük bir operasyon varmış....

allah sahibine bağışlasın gerçekten güzel kadın ....

yapmayın arkadaşlar göz var nizam var şimdi bukadaın tiksinilecek kadar çirkinmi....

vücududa güzel yüzüde ...dudakları estetik değildir sadece burnunda küçük bir operasyon varmış....

Ne alaka şimdi? Birine çirkin diyebilmek için çok mu güzel olmak lazım?
Ayrıca kime göre neye göre güzel?

Herkesin kendi fikridir. Bence dudakları çok fazla kalın ve bu sebeple de iğrenç.

Yapmayın arkadaşlar diye bir şey yok. Vücudu çok çirkin. Odun gibi bir bel, kalça zaten yok, son derece orantısız.

Herkesin görüşü kendine. Kimse kimsenin zevkine laf edemez.

Ne alaka şimdi? Birine çirkin diyebilmek için çok mu güzel olmak lazım?
Ayrıca kime göre neye göre güzel?

Herkesin kendi fikridir. Bence dudakları çok fazla kalın ve bu sebeple de iğrenç.

Yapmayın arkadaşlar diye bir şey yok. Vücudu çok çirkin. Odun gibi bir bel, kalça zaten yok, son derece orantısız.

Herkesin görüşü kendine. Kimse kimsenin zevkine laf edemez.

onuda öyle allah yarattı ama yaradanın yatarttığına iğrenç demek çok ayıp...

neyse sizin görüşünüz yapmayın ama dememe kızıyorsun ama sen şuan bu yorumunla çok daha ayıp ediyorsun....

Biz kimseyi beğenmek zorunda değiliz. Artı onun dudakları estetik,silikon vs.. bu kadar bilgisizce konuşup kendi görüşlerimize taş atmak saçma.. Herkesin zevkleri kendinedir. Bi yaran varsa gocunursun ama bu konuda neden bi iğneleme isteğinde bulundun anlamadım..Biz kendimize cok güzeliz gibi birşey zaten demedik.

Kendine estetik vs uygulayıp zaten yaradana karşı en büyük saygısızlığını yapmış bi insandan tiksinmemiz gayet doğal canım ;)

Son düzenleme:

fiziğini beğenmiyorum ben...

yüzü çok çok güzel burnunda bişey olduğunu sanmıyorum ...

Back