Ay evet yaa, noldu bu angelinaya, kollara bakin, incecik. cok kotu, nerde lara crofttaki dolgun angelinam nerde simdikihastasiyim bu kadinin ama cok asiri zayifladi artik. Bir de farkettiniz mi angelina ne kadar zayiflasa da memeleri hep ayni ya, kuculmuyo nasil oluyosa, oysa zayiflayinca kuculmez mi :)
Bu kadına mı yazıkkadının muhteşem bir vucudu var .Bacaklar sutun gibi .Gözleri desen derya deniz masallah
Ben bu kadını oldum olası beğenmem hatta tiksinirim..
yapmayın arkadaşlar göz var nizam var şimdi bukadaın tiksinilecek kadar çirkinmi....
tiksiniyorum diyenleri görmek isterdim onlar çok güzel herhalde....
vücududa güzel yüzüde ...dudakları estetik değildir sadece burnunda küçük bir operasyon varmış....
allah sahibine bağışlasın gerçekten güzel kadın ....
Ne alaka şimdi? Birine çirkin diyebilmek için çok mu güzel olmak lazım?
Ayrıca kime göre neye göre güzel?
Herkesin kendi fikridir. Bence dudakları çok fazla kalın ve bu sebeple de iğrenç.
Yapmayın arkadaşlar diye bir şey yok. Vücudu çok çirkin. Odun gibi bir bel, kalça zaten yok, son derece orantısız.
Herkesin görüşü kendine. Kimse kimsenin zevkine laf edemez.
yapmayın arkadaşlar göz var nizam var şimdi bukadaın tiksinilecek kadar çirkinmi....
vücududa güzel yüzüde ...dudakları estetik değildir sadece burnunda küçük bir operasyon varmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?