İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir güzellik uzmanına göre şu an dünyada en ideal yüze ve vücuda sahip kaıdn angelina jolie'ymiş

tahtina aday gosterilen hic kimse,angelina ile kiyaslanamaz bile..

kadini guzel yapan fiziginden, yuzunden cok durusu..

Nadir geliyor,boyle insanlar dunyaya, ama gel gor ki cocuklarinin bakicisi ile brad kadini aldatti, ne diyim yani , ne diyim !

aa çok şaşırdım duymamıştım bunu

Aldatma mevzusunun doğruluğu meçhul.
Aldatmış olsa Cannes Film Festivali'nde çok mutlu, sarmaş dolaş poz vermezlerdi sanırım.

Ne güzeller aldatılıyor. Güzellik tek başına hiçbir şey için yeterli olamaz. Aldatılsa asla şaşırmam ama aldatılmasın tabi. Ne lüzumu var. Artık yaşlandı Brad zaten iyice. Angelina ona yetiyordur.

yani nedense hayırseverlik çalışmalarının altında bariz bir çıkar çatışması olduğunu hissettim
bu açıdan çok da samimiyetine inanmam ama bariz bir şekilde bayıldığım çok özelliği var angelina'nın..
özgürlüğü özgüveni ve dahası özellikleri gibi..

güzelliğe gelince.. güzellik nedir bilmiyorum nedir neye göredir onu da bilmiyorum.
angelina'nın sahip olduğu güzellik midir evet ama onu yücelten şeyin bu olduğunu sanmıyorum.
ama inanılmaz bir çekiciliği ve duruşu olduğunu itiraf etmeden duramam. bunu kasıtlı yaptığı hissedilliyor. kariyerinin ilk yıllarında vahşi kız, sonra durulmuş aklı başında yardımsever kadın, ve ailesiyle işleriyle anılmak istenen bir yandan da yardımseverliğini sürdüren olgun kadın.. zaman geçtikçe kendine gündemde kalabilmek için farklı ve o zamanın ikon anlayışına hitap eden bir duruşa bürünmesidir.
işte asil, asi, seksi, olgun.. bunların hepsi uymayacak sıfatlar bence.
bence asıl uyan sıfat 'farkındalık'. dönemine hitap edecek duruşu kişiliği farkında olabilmek.
jolie bunu biliyor ve iyi beceriyor. ve bunu yapabilen nadir kadınlardan biri işte ben bu özelliğini çok beğeniyorum.. yoksa onun gibi koca dudaklı renkli gözlü güzel fizikli kadın dolu, amerika. onun bu kadar sıyrılmasının nedeni kendini bu formlara sokabilmesidir. önce popüler ama değeri olmayan filmlerde ünlenmek herkese hitap etmek daha sonra sanatsal bir kaç yapım ama bu arada çok da oralarda yitip gitmemek lazım arada bir iki tane daha popüler bol yıldızlı film ardından gene sanatsal..
bende gerçekten çok yüksek hedefleri olan bir aktris adayı olarak bunu kendi içimde planlayan bir insandım. buna uygun bunu gerçekleştiren bir kadın aradığımda da angelina'nın olduğunu farkettim.
kesinlikle böyle. ama bu bana iticilikten çok taktir getiren bir özellği bence. son derece takdir ediyorum ve beğeniyorum..

Son düzenleme:
off burda bayıldım ten rengi saç rengi ve o ruja bittim yok böyle bir uyum

artık kafası vücudundan büyük duruyor ve görüntüsü kötüleşmeye başladı iyice yaaa.. kendine bu kötüllüğü niye yapıyor anlamıyorum.

şimdiki halleri çok kötü... güzelliğini mahfediyor

ah angelina bebeğim çökmüşsün resmen ya..daha fazla zayıflamasın resmen çökmüş gitmiş bitmiş
ama fena bir hatun kişisi...bu kadın yüzünden kadınlara ilgim oluşmaya başlayacak çok fena

ay zayıflamasın artık yaa çok kötü duruyor en azından 10 kilo almalı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…