• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar ayrı bi yerde yaa bu kadın inanılmaz bişey..

Bak bak doymuyosun.karizmatik,çok güzel,çok çekici..nasıl bişey anlamıyorummm:69::69::69::69::69:

angelina+jolie+red+lipstick+in+moscow+july+2010.jpg

Son düzenleme:
Bittiyorum şu filmindeki makyajına:61: bugün tekrardan izlemem lazım =( Elflerim gelsin bende aynısını deneyeceğim :64:

2004_alexander_517.jpg

311570dd63_1501323_o2.jpg

olympias_02.jpg

Son düzenleme:
al tuğba büyüküstünü vur bu kadına.. ıkısıde hep aynı tip hep aynı ifade.. sıkıcılarr

bir kere bu kadın dünyaca ünlü bir kadın dünyaca güzelliği tescillenmiş bu kadar insan boşuna beğenmiyordur heralde güzelliğin ötesinde farklı bir ışığı var senin sıkıcı bulduğun şey çoğumuza göre çekicilik sanırım canım ama zevkler işte çoook farklı.

ben hep aynı ifadeyle bakan kadınları oldum olası beğenmemişimdir.. bunun sonucu özgürce bunu yazdım..!! angelina jolie bana hep çatık hep dik yani hep aynı gelmiştir.. anlatabildim mi ?? bu benim düşüncem

ben hep aynı ifadeyle bakan kadınları oldum olası beğenmemişimdir.. bunun sonucu özgürce bunu yazdım..!! angelina jolie bana hep çatık hep dik yani hep aynı gelmiştir.. anlatabildim mi ?? bu benim düşüncem

tamam senin düşüncen bende kendi düşüncemi belirttim angelina yı hiç asık suratlı bulmadığım için garip geliyor bana...

Bittiyorum şu filmindeki makyajına:61: bugün tekrardan izlemem lazım =( Elflerim gelsin bende aynısını deneyeceğim :64:

2004_alexander_517.jpg

ay kesinlikle bu filmde harikaydi bu makyaj sac harika yakismis zaten ne yakismior ki :52:

Şarışın Angie :61:

Offfffff çok güzel görünüyor :61: Kıskandım :61:

Angelina-Jolie-123.JPG

:69::69::69::69::69:

Ayyyyy kızlar bayılcam :61: çok güzel kadın ya :69:

Rujun rengi enfessssssssss .

Sarışın halini ben beğeniyorum =) hatta interrupted ilk izlediğimde saçlarımın önünü gidip öyle kestirmiştim =))))))))))))
Girl-Interrupted-Movie-Still-girl-interrupted-16264626-1534-1500.jpg

ben de acik renkli sacli halleri icinde Girl, Interrupted daki sarisin halini begeniorm dicektim sen yazmissin livcim hihih :69::52: oradaki oyunculuguna da ayrica hayran kalmisimdir.

Benim de en sevdiğim makyajı buuuu. Çok çok güzel, çok yakışmış ona. :69::69::69:

Son düzenleme:
Bu kadından daha güzeli var mı ya :59::95:

Angelina-Jolie-MC_march2010.jpg

Ayyy buna da bayıldım. :97::97::97:
Makyajı ne kadar güzeelll. Bugün böyle makyaj yapasım geldi.
Tabii Angelina kim biz kimmm amaa deneyeceğim bakalım, belki yakışır bana da.

çok güzel bi kadın
imajını,oyunculuğunu çok beğeniyorum
saç rengide harika
uzatıyorum bende saçlarımı :97:

Ayyy buna da bayıldım. :97::97::97:
Makyajı ne kadar güzeelll. Bugün böyle makyaj yapasım geldi.
Tabii Angelina kim biz kimmm amaa deneyeceğim bakalım, belki yakışır bana da.

Yakışır :61: dene tabi =) Benimde elf farlarım gelsin deneyeceğim ama kargom gelmedi halen :5: offffff =(
ben de acik renkli sacli halleri icinde Girl, Interrupted daki sarisin halini begeniorm dicektim sen yazmissin livcim hihih :69::52: oradaki oyunculuguna da ayrica hayran kalmisimdir.

Canım 60 saniye filmindeki marjinal görüntüsü de çok hoştu :69:

Angelina-Jolie-in-Gone-in-60-Seconds-angelina-jolie-18843544-1050-590.jpg

Ha bir de şu filmde şarışındı :69:Kirli sırlarda yani :50:

2006_the_good_shepherd_011.jpg

Hatırladığım kadarıyla sadece bu filmlerde sarışındı :44: Güzelime herşey yakışıyor.:69:

Back