• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
002sbf.jpg

001tiwg.jpg

Yapım şirketi 20th Century Fox'u neredeyse iflasa sürükleyen Kleopatra yeniden çekiliyor!

(11 Haziran 2010) Eserin yapım haklarını satın alan Scott Rudin, "Queen of the Nile, Cleopatra: A Life" isimli romandan uyarlanacak biyografik filmin çekimlerini başlatmak için gün sayıyor.

Rudin'in Antik Mısır'ın efsanevi kraliçesi Kleopatra rolü için kafasındaki isimse, Angelina Jolie! USA Today'a yaptığı açıklamada Jolie'nin mükemmel bir seçim olduğunu söyleyen Rudin, Pulitzer Ödüllü yazar Stacy Schiff'in de Jolie konusunda kendisiyle hem fikir olduğunu söyledi.

Henüz kesin bir bilgi olmasa da filmin Kasım gibi çekilmesi planlanırken, Jolie'nin Elizabeth Taylor'ı efsaneleştiren bu filme "cuk" oturacağı kesin gibi!

Iddıa edıyorum Angelinayı hiçç boyle gormedınız :)))

Bakır kızıl saclar ve mavi lensler...

Hatta lensi takarken gozunu cıkarmardıgına sukur dıyorum...

003uvi.jpg

002zw.jpg

001hwk.jpg

aaa ilk defa görüyorum :roflol: hhhhhhhhm pembe beyaz tenlilere bu şaç rengi pek gitmiyor galiba

valla bende rengini çözemedim
lenslerde çok adi duruyor sanki freshlook yapısında gibi

evet yanı o acık renk gozde bıle lensım dıye bangır bangır bagırıyor,genclık hatası dıyorum ben buna :))))

Back