• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm genc hali icin, e peki ayni zamanda filmde Angelina da olcak mi ki, yoksa sadece Lara`nin gencligi uzerine mi bi film olcak? Angie de olsun ya :)

Son düzenleme:
yok daha Angelina ile yolları ayrıldı :) herseyın baslangıcı olacak bu film,yani teenage bir lara croftu ızleyecegız :)

hmm, hade ya, peki napalim artik:) saol canim bu arada, Angelina ile ilgili son gelismeleri ogrenmek guzel oluyo :)

Kim'in kart olması bi yana çok atlamalı hoplamalı sahneler var nasıl kaldırıcak o koca poposunu merak ederdim haber doğru olsaydı.

ya gercı larada koca goguslu koca popolu bırsey ama Kim hantal duruyor.Lara zarif ve uzun.Kimin boyu sadece 1.57..

topuksuz bacak boyuna bakarmısınız

Reebok+EasyTone+Footwear+Celebration+fQPXYT-WY1Vl.jpg

buarada bunuda koymak ıstedım.Lara Croftun ılk halından bugune dek gelısımı ve degısımı

laracroft.jpg

ilk oyunundan son oyununa kadar hepsini bitirdim, bir bir tomb raider manyağı olarak lara croftun resimlerini görmek beni mest etti şuan :))

bende prince of persia tomb raider ve thief :) tek gunde bıtırmeyınce uyayamam :)
sigara vodka ve oyun :))) degismez uclum :)

prince of persia bende oynuyorum ama bir günde bitirmek mii , yok yok :)
özellikle tomb raider da o kadar zor bölüm canavarları varki bazen 2 3 gün uğraşıyorum geçmek için . tebrikler donutçum :)

ama canım soyle bır gun cuma aksamından baslayıp sıfır uyku ıle cumartesı aksamı kalkıyordum,sonra mor gozlerle gezmeye cıkıyordum.ben bu konuda cok takıntılıyım.takıldıgım yerlerde youtube falan bolumlerı ızlıyordum :))) psikopatım yani :)

ama canım soyle bır gun cuma aksamından baslayıp sıfır uyku ıle cumartesı aksamı kalkıyordum,sonra mor gozlerle gezmeye cıkıyordum.ben bu konuda cok takıntılıyım.takıldıgım yerlerde youtube falan bolumlerı ızlıyordum :))) psikopatım yani :)

hehee onu bende yapıyordum 3. oyunu tam çözüm elimde bitirdim , ama ozamanlar çok küçüktüm :p Son oyunu çok basitti ama bir günde bitirdim bende onu.
ay ne güzel donutum sende benim gibi oyun oynamayı seviyormuşsun , sevindim buna .

Back