Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar..
ben cok beyaz tenliyim, kahverengi gözlü ve cok koyu kahverengi ve gür saclarim var..
biraz degisiklikler yapmak istiyorum bana yardimci olabilirmisiniz lütfen benneyaptımki
yani mesela ne gibi makyaj yapabilirim..hangi renkleri kullanmam gerek hangi renkler beyaz tenli birisine uyarki veya kahve rengi gözlere ve saclara..ruj da hangi renkleri kullanabilirim veya göz kalemini hangi renk kullanmam gerek?? yada sizce saclarimi boyatsammiki cok kararsizim ya :1no2: yasimada uygun birey olmasini istiyorum (16) benneyaptımki
isterseniz resimde koyabilirim fisfisfis
-Hilal-´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaslar..
ben cok beyaz tenliyim, kahverengi gözlü ve cok koyu kahverengi ve gür saclarim var..
biraz degisiklikler yapmak istiyorum bana yardimci olabilirmisiniz lütfen
yani mesela ne gibi makyaj yapabilirim..hangi renkleri kullanmam gerek hangi renkler beyaz tenli birisine uyarki veya kahve rengi gözlere ve saclara..ruj da hangi renkleri kullanabilirim veya göz kalemini hangi renk kullanmam gerek?? yada sizce saclarimi boyatsammiki cok kararsizim ya yasimada uygun birey olmasini istiyorum (16)
isterseniz resimde koyabilirim
bence saçını boyatman için yaşın daha erken fisfisfis
cnm benim ten rengim,göz rengin sana uyuyor ben 17 yaşındayım kendimden örnek vericem sana eğer fikirlerim hoşuna giderse kendine uygularsın benim şuandaki saçım katlı kesim üstlerde katlarım ama altlarda hiç yok onları kabartıyorum bence güzel oluyo pelçemimde var tabi bide saçlarımı düzleştiriyorum :icecream: sonra makyaj olarak genelde pembe,mavi gibi açık tonları uyguluyorum göz kalemi olarak gözlerim küçük olduğu için içine beyaz çekiyorum dışınada büyük göstersin diye siyah,mavi gibi renkler kullanıyorum ve kendim ruj olarak asla kırmızı gibi renkler kullanmıyorum ten rengine yakın ıslak görünümlü rujlar tercih ediyorum saçlarımı boyatmayı düşünüyorum bana göre genç yaşta yapılmalı böyle şeyler 30 yaşına gelince sarkmış bir ciltle kendime nasıl imaj veririim ki:1closedeyes: ama yinede senin kararın ben kendi boyatmak istediğim rengi sana örnek olsun diye koyuyorum
cnm pelçem kahkül gibi bişey oluyor ama kahkülden biraz daha uzun oluyor bu kızın saç rengini bende tam olarak bilmiyorum bi kuaför arkadaşım karamel sarısı demişti ama ben yendende kuaföre giderken bunun çıktısını alıpta götürcem eğer sende böyle bi renge boyatırsan öyle yap aralarda sarı var ama sık deil bence saça ışıltı vermesi için sarılar var laelaelaelaelaeyardimin icin cok tesekkür ederim dilara..benimde saclarim cok uzun neredeyse belime kadar uzadi kat kat kesdirmeyi düsünüyorum..bu kizin sac rengi gercekten cok hos..kuaförde ne demem gerek saclarimi böyle yapmasi icin yav fisfisfis röfle mi oluyor bu..CADIARZU yada pelcemimde var tabi demissin..pelce ne fisfisfis
cnm pelçem kahkül gibi bişey oluyor ama kahkülden biraz daha uzun oluyor bu kızın saç rengini bende tam olarak bilmiyorum bi kuaför arkadaşım karamel sarısı demişti ama ben yendende kuaföre giderken bunun çıktısını alıpta götürcem eğer sende böyle bi renge boyatırsan öyle yap aralarda sarı var ama sık deil bence saça ışıltı vermesi için sarılar var laelaelaelaelae
saçlarımı boyatmayı düşünüyorum bana göre genç yaşta yapılmalı böyle şeyler 30 yaşına gelince sarkmış bir ciltle kendime nasıl imaj veririim ki:1closedeyes:
kızlar bende değişiklik yapmak istiyorum ilk defa boyatıcam saçımı,şimdi değil ama 2-3 hafta sonra.
beyaz tenliyim, gözlerim yeşil.saçlarımda kumral.
yaa sizce ne renk boyasam yakışır?
ben siyah istiyorum aslında simsiyah olsun istiyorum aklımda o var,bazılarıda sarı yakışır falan diyo ama sarı da büyük göstermez mi,hem ne biliym sarı istemiyorum nedense.
bi ara kızıl diyodum ama o da çok uğraştırıyormuş,akıyormuş.. bilmiyorum..
siyah saç hakkında ne düşünüyorsunuz,fikir verin kızlar
a.s.a.s.
teşekkür ederim yardımın içim arkadaşım dediğin gibi sadece bi kaç tutam üstlerine attırdım ama çok akıyo kızıl we turuncu hep böyleymiş çok akarmış Allahtan hepsini boyatmamışım tawsiyen için sağollllla.s.:1hug: ayrıca şu sahte saç fikri çok güsel . son günlerde herkes böyle yapıyo saç rengin ne ? uyum sağlayacak bi renkse en güseli derim ben boyayla uğraşmak fln zor işArkadaşım kendi saç renginse benden sana bi tavsiye, kendi saç renginle yaşamayı öğren.
Sonra çok pişman olursun, kendi saçını özlersin..Çünkü bi kere boyayınca hep boya istiyo..Ömrün sonuna kadar boyucaksın yada saçların kendi rengine dönesiye 2-3 yıl resil gibi dolaşçaksın..
Saçını yıpratma ya uçlarına attır yada üstte 2 3 tutam attır, hevesini al ama bence boyama.
Ya da benim gibi yap...
Bende sarı sahte saç alıp saçımın alt kısmına takmayı düşünüyorum hani sanki bi tutam sarı attırmışım gibi..
Nası olur sizce hoş durur mu???
cnm saçların azsa en güzeli küt kesimdir.çünkü bnm saçlarım çok gür bnde küt kestirmiştim ama çok gürdü hiç rahat diildi.küte dön bncesaçlarım küt kesimdi kat verdirdim çünkü çok azaldılar ama yüzüme gitmedi, ve göz altlarım çukur çukur meslekten dolayı sanırım, ama ben bunlardan kurtulmak istiyorum da nasıl yapcamı bilmiyorum?:çok üzgünüm: