Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya bnce ilk halin daha güsel daha doğal ve masum bilioyomusun :):) bana öyle geldi diğeride hoş ama kesim ve renk olarak ilk halin derim benteşekkürler canım ama 2 senedir sarı olunca değişiklik yapmaya gidiyo insan :)
sarısınmı olsam bi türlü karar veremiyorum.sacımın kendi rengi küllü sarı.gözlerim mavi yani sarısınım.bu yıl liseyi bitirdim ve yasıma uygun bişe olsun istiyorum.yazın sacımı siyaha boyadım.sonrada cikolata kahvesine.kesimide kat.ama uzun sayılır.sacımın kendi rengi gelince ne yapayım.tekrar siyaha boyatıp perma yaptırsammı yoksa acık sarıyamı boyatsam.nolur bi akıl verin.isterseniz fotomuda koyabilirim.17 yasındayım.:1no2:
eğer beyaz tenliysen siyah çok yakışr bence =)
ben de beyaz tenliym, siyaha boyatmıştım saçımı. ilk başta çok tuhaf geldi, ama herkes çok beğenmşti tavsiye ederim sengözlerimebaksanab
bu aralar kızıla boyatmayı düşünüyorum ben de ama kararsızım :/ beyaz tenliym,, utandığımda kızarıyorum ama kahverengi gözlüym, saçlarım nerdeyse belime kadar gelio. kahküllerim de var. düz saçlıyım
sizce ben napabilirm, kızıl bana olur mu bi de hangi tonda olcak..
eğer beyaz tenliysen siyah çok yakışr bence =)
ben de beyaz tenliym, siyaha boyatmıştım saçımı. ilk başta çok tuhaf geldi, ama herkes çok beğenmşti tavsiye ederim sengözlerimebaksanab
bu aralar kızıla boyatmayı düşünüyorum ben de ama kararsızım :/ beyaz tenliym,, utandığımda kızarıyorum ama kahverengi gözlüym, saçlarım nerdeyse belime kadar gelio. kahküllerim de var. düz saçlıyım
sizce ben napabilirm, kızıl bana olur mu bi de hangi tonda olcak..
kıslar banada yardım lütfen 29 yasındaım ben beyas tenliyim saclarım belimde we kat kesim ama modelli bi kesim klasic deil kesim kendi rengi kumarl ben sadece üstlerine senlerdir sarı balyaj attırıorum siyah cok istiorum ama kimse yakıstırmıor hic demnemedim sadece peruk ws böle deneim kesim we renkte deisiklik istiorum ama tars bisi olmalı piercinglerim war giyim tarsım hip hop senlerdir göslerim ela sisce nasıl bisi gider bana tskler