Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İmaj danışmanıyım nişanlık,kına gecesi ve gelinliklerinizle ilgili danışabilirsiniz

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
Kızlar forumlarda konu açmamı istediler sizler için bi konu açtım.her türlü söz elbisesi,nişanlık,kına kıyafeti ve gelinlikle ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.bu sıralar çalışmadığım için boşum yardımcı olabilirim

slm yaza düğünüm var ben biraz kiloluyum ve göğüslerim biraz büyük nasıl bi gelinlik seçmeliyim yardımcı olurmusunuz

merhaba benim düğünüme daha var ama merak ediyorum. ben gelinliğimi kabarık istiyorum. boyum 155 civarı, 43 kiloyum. çok kötü durur mu? bikaç yerde baktım kısa boylulara kabarık olmaz deniyor. ama benim tek hayalim kabarık gelinlik

Son düzenleme:

sende topuklu ayakkabi giyersin ne güzel ben istesemde giyemiyecegim malesef boyum 1.74 sözlümünde 1.80

sende topuklu ayakkabi giyersin ne güzel ben istesemde giyemiyecegim malesef boyum 1.74 sözlümünde 1.80

saol cnm benim sözlümde 1.80. boy farkıda var malum zaten giyiyorum topuklu ayakkabı o zamanda giyerim minyon bi tipim de

ne güzel alımlı alımlı yürürsün sende sahnede oh

merhaba bnm nişanım mart ayında ve cafe de olucak kabarık elbıselerı sevmıyorum sade şık ama göz almalı ve diğer özel günlerde de kullanılabılır kıyafet bakıyorum 1,63 ve 55-58 arasındayım esmerim siyah saçlıyım fikir verrsenız cok sevınırım cunku o kadar karısıgım ki

Sizden formlara konu açması isteyenler kim acaba sadece merak ediyorum imaj danışmanıyım demişsiniz ama '' bu sıralar BOŞUM yardımcı olabılırm'' cümlesi beni çok irite etti nasıl bir konşma şeklidir anlmıyorum yazmak bu kadar zormu? Güzel türkçemizi katletmiyelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…