Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleriİmaj danışmanıyım nişanlık,kına gecesi ve gelinliklerinizle ilgili danışabilirsiniz
Kızlar forumlarda konu açmamı istediler sizler için bi konu açtım.her türlü söz elbisesi,nişanlık,kına kıyafeti ve gelinlikle ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.bu sıralar çalışmadığım için boşum yardımcı olabilirim
merhaba benim düğünüme daha var ama merak ediyorum. ben gelinliğimi kabarık istiyorum. boyum 155 civarı, 43 kiloyum. çok kötü durur mu? bikaç yerde baktım kısa boylulara kabarık olmaz deniyor. ama benim tek hayalim kabarık gelinlik
merhaba benim düğünüme daha var ama merak ediyorum. ben gelinliğimi kabarık istiyorum. boyum 155 civarı, 43 kiloyum. çok kötü durur mu? bikaç yerde baktım kısa boylulara kabarık olmaz deniyor. ama benim tek hayalim kabarık gelinlik
Kızlar forumlarda konu açmamı istediler sizler için bi konu açtım.her türlü söz elbisesi,nişanlık,kına kıyafeti ve gelinlikle ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.bu sıralar çalışmadığım için boşum yardımcı olabilirim
merhaba bnm nişanım mart ayında ve cafe de olucak kabarık elbıselerı sevmıyorum sade şık ama göz almalı ve diğer özel günlerde de kullanılabılır kıyafet bakıyorum 1,63 ve 55-58 arasındayım esmerim siyah saçlıyım fikir verrsenız cok sevınırım cunku o kadar karısıgım ki
Sizden formlara konu açması isteyenler kim acaba sadece merak ediyorum imaj danışmanıyım demişsiniz ama '' bu sıralar BOŞUM yardımcı olabılırm'' cümlesi beni çok irite etti nasıl bir konşma şeklidir anlmıyorum yazmak bu kadar zormu? Güzel türkçemizi katletmiyelim bence.