Image Makers

Dumurlar içerisindeyim.. İlkinde resmen "abla" formatı, ikincisindeyse çok genç görünüyorsun. Kaç yaşındasın? Belki ikinci fotoğraftaki tarz şu sıralar çok sık gördüğümüz cinsten ama doğruya doğru şahane durmuş.

bak canım ben sana fikrimi soylıyım mı?
bence saçları uzat ve uzun kat verdir.Rengini de çikolata kahvesi yaptır istersen uçlara altın sarısı balyaj yaptırabilirsin ama kesinlikle saclarının kesimi katlı olsun kahkule ihtiyacın yok çunku yaz hatların hoş yuzunu kamufle etme[/

sadece fikrimi belirtiyorum ve birkaç tavsiye..uzun sac daha olgun daha feminen göstermiş kısa saç daha sempatik ve çıtır göstermiş.ben kısa saç üzerine bi maker lık yapmak istedimmm saçlarını arkadan topladığını ama yukardan degıl ensenın 3 parmak yukarısından bıraz yukarısına hava verırsın, kulağının arkasında kalanlardan bıraz cıkardığını ve kahkullerını daha kalın ve daha uzun bıraktıgını dusun.makyajında ise gözlerini daha seksi yapmak için ince eyeliner cekip şeftali tonunda bir allık ve hafif aynı renkte parlatıcı sürebilirsin daha doğal ve seksi olur bence.kıyafetine gelince düşük bel açık renk kot üstüne boyundan v dekoltesi fazla olan krem-şeftali yada yavru ağzı gibi yumuşak bir renk ince bir salaş tunik giyebilir güzel bir tahta boncuk içeren kolyeyle tamamlayabilirsin.kolunda clas bir saat de olabilir.postacı çantası şeklinde bir çanta ve yopuksuz klass bir babet.bence süper olduu

birşey daha ekleyeyim ben de beyaz tenliyim ve saç rengim de senınkı gıbıydı ama sımdı kumral renk ve aşagılarında acık bal köpüğü sarılar var.Kendıme cok yakıstırıyorum.o kıyafetlerın ustune bu sac rengının daha da yakısacagını belirtmek ıstedım.

iki resim ne kadar farklı ya birbirinden :1shok:

ama 2.si çok güzel bence kaydirigubbakcemile2

fotolar arasında gerçekten fark var baya 1.sinde daha bi büyük görünüyosun 2.fotodaki saç modelin çok güzel bence

arkadaşlar ben makyaj ie ilgili bölümde taaz.com adlı siteyi önermiştim.burada gerçekten saç şekli ve rengi ile denemeler yaparak kendinize yakışanı bulmanız mümkün .ben önceden saçlarımı iyice açıp röfle yaptırmıştım.ama kimse yakıştırmadı.oysa burada yaptığım denemelerde çok güzel sonuçlar elde ettim.iş kuaförde bitiyormuş işte.deneyin faydalı olur diye umuyorum.arkadaşlarımla da güzel denemeler yaptık, onlara da fikir oldu.

ya sana cok tesekkur ederim ben qirdim uye oldum o sıteye süpermiş ya cok eqlencelı kendımı skılden sekıle sokuyorum ozellıklede beyaz tenlıyım esmer halımı merak ederdim bu sıte sayesınde qordum beyazlıqım bana yakısıyomus (= cok cok teşekkur ederim tekrardan sana cok saol x)

ankara'da yeni bir imaj, yeni bir hayat isteyen herkese yardımcı olabilirim. bu işin eğitimini yurt dışında aldıktan ve bir süre çalıştıktan sonra memleket özlemi ile türkiye'me ve ankara'ma döndüm. kendi insanıma yardımcı olmak benim için bir zevk olacaktır. ilgilenenler için twitter adresim: https://twitter.com/ImageMakerAnk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…