- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi Bade_badee
-
Doktorunuz sizi muayene ederken farketmedi mi mantar oluşmuş sizde gebeliği engeldir tabi bu durum mutlaka dr unuza söyleyin fitil krem çok çabuk geciriyo hangisi verirse
Aynı olay bende de var geçmeyen çok kötü akıntım var İOS'den antibiyotik verdi öyle aşılama yaptı yine tutmadı
Evet iltihap ihtimali oldukc dusuruyor bi tanidigim 1 sene kalamari enfeksiyondan hastanelik olmustu ilac kullandi vs sonra kaldi.. spermler oluyor düşüj yaptirabiliyor.. soğan ya da brokoli kurü yapmani kesinlkle tavsiye ederim. Ama ilacini da kullan.
Adetin bittikten 2 3 gun sonra basla.. midende bi problem yoksa.Nasıl yapabilirim soğan kürünü
Gece sarımsak yutuncada kesiliyomuş akıntı deneyenler var
Yuttum iki gece sabah midem çok bulandı ağırmı geldi bilemedim bünyem alt üst olduMutlaka soganı deniycem umarm işe yarar :/ bide alttan muayene ilemi iltihap teşhisi konuluyor acaba.
Dr'a gitmekte fayda var canım ihmal etmeyinBenim rengi de koyu iltihabın açık kahve koyu sarı
Yüzeyinedir heralde canım içine zannetmiyorum mantıken. Eczacıya danışsaydınızMantar için verilen kremi vajinNın içinemi sürümez yüzeyine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?