• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İltihap ve gebelik

Bade_badee

Benimle kaL 💕💕
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
585
865
53
Arkadaşlar uzun zamandır, hamile kalamıyorum. Dr'a gttm hormon testleri yaptı. Duphaston isimli bi ilç verdi. Sabah akşam düzenli 3 ay kullandım. Sonuç negatif. Kafamı kurcalayan şu oldu Dr iltihap için farklı test mı yapıyor acaba? Süt kesiği gibi akıntım var ve kötü kokuyor uzun zamandır. Yoksa bu iltihap mı ve gebeliği engelleyen bumu sizce?? Dr a gitsem nasıl bir test ister?? Sımdden teşekkürler

Doktorunuz sizi muayene ederken farketmedi mi mantar oluşmuş sizde gebeliği engeldir tabi bu durum mutlaka dr unuza söyleyin fitil krem çok çabuk geciriyo hangisi verirse

İntihap gebeliğe engel Cnm dediğin gibiyse mutlaka baktır

Doktorunuz sizi muayene ederken farketmedi mi mantar oluşmuş sizde gebeliği engeldir tabi bu durum mutlaka dr unuza söyleyin fitil krem çok çabuk geciriyo hangisi verirse

Ultrasondan baktı. Bende hiç akıntım olduğunu soylememiştim. Alttan muayene ilemi bakıyor peki?

Aynı olay bende de var geçmeyen çok kötü akıntım var İOS'den antibiyotik verdi öyle aşılama yaptı yine tutmadı

Evet iltihap ihtimali oldukc dusuruyor bi tanidigim 1 sene kalamari enfeksiyondan hastanelik olmustu ilac kullandi vs sonra kaldi.. spermler oluyor düşüj yaptirabiliyor.. soğan ya da brokoli kurü yapmani kesinlkle tavsiye ederim. Ama ilacini da kullan.

Evet iltihap ihtimali oldukc dusuruyor bi tanidigim 1 sene kalamari enfeksiyondan hastanelik olmustu ilac kullandi vs sonra kaldi.. spermler oluyor düşüj yaptirabiliyor.. soğan ya da brokoli kurü yapmani kesinlkle tavsiye ederim. Ama ilacini da kullan.

Nasıl yapabilirim soğan kürünü

Nasıl yapabilirim soğan kürünü
Adetin bittikten 2 3 gun sonra basla.. midende bi problem yoksa.
Yarim lit suya 1 orta boy sogani 4 e bol at 10 dk kaynat sora demlensin 10gun yap..
Aslinda sabah aksam yapiliyor ilkinde

Kızlar atasehir avicenna Dr Sibel hanıma gittim. Alttan muayene etti. Gözle görülür bi iltihap gözükmedi smear aldı. Bi kaç hormon tahlili istedi bide eşimin spermiogram testini istedi. Smear sonçlarımı bekliyorum. Bn bende iltihap oldugunu düşünüyorum ama yok dedi. Smear da çıkar diye dşnyrm. Dr göremediği iltihap beni tüplerime götürdü Tüplerimin tıkalı olmasından korkmaya başladım :(

Back