• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iltihap için neler yapılabilir

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
Fitiller iltihabımı geçirmedi doktorum yeteri kadar ilaç kullandığım için ara verdi ama ben bi an önce bundan kurtulup hamile kalmak istiyorum...bitkisel bi çözüm arıyorum bilen varsa yardım bekliyorum.

arkadaşlar baharatçılarda kurutulmuş şekilde satılan papatya almanızı öneririm suda demleyip içili yor günde bir bardak içtikten sonra hemen etkisini görebilirsiniz iltihaplar dökülmeye başlıyor deneyin derim bende netten araştırdım ünlü bi doktor önerisiydi çok miktarda demleyip bi legene döküp ılık bişekilde vajinaya direkde konula biliyor on ,yirmidakika falan çayını içemiyorsanız bunuda daneye bilirsiniz iyi günler

benim arkadaş maydonozu kaynatmış sonra o maydonozları bir peçete ve poşet üzerine koyup onu da iç çamaşırına koymuş 1-2 saat sonra deli gibi iltihap dökülmüş.
ben de deneyecem haftaya falan eğer hamile değilsem..

mrhaba dilek hanım vajina iltihabı için yzadıgınız maydonoz kürünü biraz daha açarmısınız tam olarak anlamadım şimdiden tekkürler

Back
X