ilşkinizi nasıl tanımlarsınız?

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
38
eşinizle veya sevgilinizle aranızdaki ilişkinin nasıl bir ilişki olduğunu hala anlamadıysanız işte size minik bir kılavuz...
SİMETRİK İLİŞKİ
bir davranış diğer kişiden yanı şekilde cevap görür ve güç tırmanmasına yol açar.bu ilşki türü politikacılar arasında sık görülür._ben güçlüyüm_ben daha güçlüyüm yada_ben güçsüzüm _ben daha güçsüzüm_ilişki biçimidir bu.
TAMAMLAYICI İLİŞKİ
birbirine ters tutum ve davranışlarla birbirini tamamlayan ilişki biçimidir.biri neşeli diğeri karamsar biri öğretmen diğeri öğrenci gibi
PARALEL İLİŞKİ
kişiler her türlü ilişkiyi zaman içinde uyumla sürdürebilirler.bu grupta yardım eden yardımda alabilir.
META-COMPLOMANTER İLİŞKİ
aynı anda hem simetrik hem tamamlayıcı ilişki tanımı vardır.örneğin bana hükmetmeni istiyorum.
sizin ilişkiniz hangisi?

anlayabilsem cevap vereceğim de sanki bu tanımlar bize uymuyor gibi.BVaşka tanım alma hakkım var mı?

eee başka ilişki şekli yokmu bunların hiçbiri uymuyo bize, ben en iyisi kendi ilişkimi kendim tanımlayayım, bizimkisi GİTTİĞİ YERE KADAR GİDER, BOŞANMAK KİTABIMIZDA YAZMAZ, HIII NE AŞK MI SEVGİ Mİ?? YENİRMİ İÇİLİRMİ BUNLAR? ilişkisi, gerçi bayağı bi uzun oldu ama napalım böyle işte.

ßaska iliski türü yokmuymus hic birine uymuyoruz biz hos zaten tersiz:)
zlt kisilikler ama nasil olduda bir birimizi bulup bu kadar sevdikse:)
Askimi Cok özledim bu arada Offf:KK43:

:1hug:valla burdakilere tam olarak uymasak da parale gibi bişeyiz işte

walla bizimki simetrik ilişki,ama ben bundan çok sıkıldım...kawga çok oluyor.keşke tamamlayıcı olsaydı...:eek:klava:

anam korktum ben matematik gibi bu ya tanımlamak istemiyorum ilişkimiiii:Roflol:

X