mrb arkadaslar bende aynı dertten muzdariptim dr gittim dr mantar baslangıcı war dedi we fitil werdi bi tane kullandım hemen geçti fazla beklemden dr a gidin çünkü ilerlerse daha kötü durumlara yol açıyormuş dikkate alın yani bu kurulukta yanmada mantarın başlangıcı zaten mantar oldugu için kuruluk oluyor aklınızda olsun kimilerinde de ara kanama oluyormuş bnde de olmuştu ama şuan gayet iyiyim bi tane fitille geçti gitti birde kokulu günlük pedlerden uzak durun bunlarında etkisi büyük .....
Ben yeni evliyim. İlk başlarda benim de çok ağrı ve acı oluyordu. Şimdi şükür olmuyor. Doktor ilişkiden hemen sonra tuvaletinizi yapın demişti. Son zamanlarda öyle yapıyor. Şimdi olmuyor. Yeni evliyseniz bu yüzden olabilir.
slm canim. bu cok normal birsey evliligin ilk aylarinada olur böle seyler taki bu doguma kadarda sürebilir... yani anormal bir durum yok! ayni sorun bendede vardi. agri . aci, tuvalet ihtiyaci ... bunlar olabilen seyler güzelim
7 yıllık evliyim,biri normal biri sezeryan 2 doğum yaptım.Sezeryandan sonra alt bölgede acayip kaşıntı ve beyaz beyaz kabuklanma aldu.Kabuklanma dediğim ince bi tabaka gibi yani. 1-2 hafta içinde geçti.Geçince ben tabi dr.a gitmedim..Fakat bende de ilişki sırasında acı,bi kaç kerede ufak kanamalar oldu.Bende mantardan şüpheleniyorum ama gel gelelim dr.a gitmeyi çok ihmal ediyorum
7 yıllık evliyim,biri normal biri sezeryan 2 doğum yaptım.Sezeryandan sonra alt bölgede acayip kaşıntı ve beyaz beyaz kabuklanma aldu.Kabuklanma dediğim ince bi tabaka gibi yani. 1-2 hafta içinde geçti.Geçince ben tabi dr.a gitmedim..Fakat bende de ilişki sırasında acı,bi kaç kerede ufak kanamalar oldu.Bende mantardan şüpheleniyorum ama gel gelelim dr.a gitmeyi çok ihmal ediyorum