- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.226
- 498
- Konu Sahibi angellmorena
-
yabancıların ülkelerinde bu kadar siyasi olay, karmaşa olmadığından adamlar sıkıntıdan ilüminati diye birşey çıkarmış ortaya, komplo teorilerini konuşup duruyorlar. bence de biz kendi ülkemizdeki olaylara baksak, kafa yorsak çok daha faydalı birşey yapmış oluruz.
Derin devlet durumlarına,gizli örgütlerin olduğuna fazlasıyla inanıyorum bende bu konuyu bir dönem çok araştırmıştım milletin dilinde ne acaba diye. Ancak bende komplo teorileri olarak görüyorum. Bir de sanırım çok boş vakti olan insanlar çıkıp bu yapılanmayı destekleyen sanatçılar,yazarlar falan bulmuşlar.Bu ülkede yıllarca okuyup açıkta kalan insanlar var,atama bekleyen öğretmenler var, boşanmaya çalıştığı kocası tarafından öldürülen kadınlar,namus kumkuması insanlar tarafından katledilen gencecik kızlar var. İstismar edilen çocuklar var. Biraz bunlarla ilgilensek daha duyarlı vatandaşlar olsak ne güzel olur.
Gerçekten mi?Yabancıların ülkesinde olmuyor mu olay? En karışık bizim ülkemiz mi, ben mi başka yerde yaşıyorum yoksa?
Siz gercekten olan biteni bilmiyosunuz anlaşilan. Dinledgmiz sanatcılarin o\o de 90ı mason.
Arastırdım ki konuşuyorum demi? İnternet var elinde örnegn atiye klip analizi yaz birazcik anlarsın. Geçen sene okusam bu kelimeyi bu ne ya derdim ama 1 senedir arastiriyorum. Paylasmak istedm .
Siz gercekten olan biteni bilmiyosunuz anlaşilan. Dinledgmiz sanatcılarin o\o de 90ı mason.
Bu nasil bir yüzde işareti ahahaha
% bunu yapmak istediniz galiba sanirsam
Takacak başka bişey bulamadın mı? Mutlu olduysan sürekli öyle yazayim.
Öyle bir amacim yoktu ama maden sordunuz söyleyeyim görünce çok mutlu oldum
Peki siz takacak başka birşeybulamadiniz mi illuminatiden bbaşka ?
Bulamadım ne olcak?
Bulamadım ne olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?