İllümünati!!!!

Gerçekten mi? Yabancıların ülkesinde olmuyor mu olay? En karışık bizim ülkemiz mi, ben mi başka yerde yaşıyorum yoksa?

Derin devlet durumlarına,gizli örgütlerin olduğuna fazlasıyla inanıyorum bende bu konuyu bir dönem çok araştırmıştım milletin dilinde ne acaba diye. Ancak bende komplo teorileri olarak görüyorum. Bir de sanırım çok boş vakti olan insanlar çıkıp bu yapılanmayı destekleyen sanatçılar,yazarlar falan bulmuşlar.Bu ülkede yıllarca okuyup açıkta kalan insanlar var,atama bekleyen öğretmenler var, boşanmaya çalıştığı kocası tarafından öldürülen kadınlar,namus kumkuması insanlar tarafından katledilen gencecik kızlar var. İstismar edilen çocuklar var. Biraz bunlarla ilgilensek daha duyarlı vatandaşlar olsak ne güzel olur.

cumhurbaşkanlığı seçiminde kediler bizden medet ummayın demişler, neyse ki iri baş fareler biz hallederiz abi deyip olaya el atmışlar

şu sıralar biz derin devleti de geride bırakan hasta adam sendromuyla ilgileniyoruz, Allah şifa versin mi diyoruz hayır Allah bildiği gibi yapsın diyoruz

Gerçekten mi? Yabancıların ülkesinde olmuyor mu olay? En karışık bizim ülkemiz mi, ben mi başka yerde yaşıyorum yoksa?

Türkiye'de her gün bir olay, her gün bir kavga, her gün atışmalar, gündem hep değişiyor. Devamlı bir karmaşa var. Doğduğumdan beri Türkiye'deyim, sizi bilemem nerde yaşıyorsunuz.

Arastırdım ki konuşuyorum demi? İnternet var elinde örnegn atiye klip analizi yaz birazcik anlarsın. Geçen sene okusam bu kelimeyi bu ne ya derdim ama 1 senedir arastiriyorum. Paylasmak istedm .

Arastırdım ki konuşuyorum demi? İnternet var elinde örnegn atiye klip analizi yaz birazcik anlarsın. Geçen sene okusam bu kelimeyi bu ne ya derdim ama 1 senedir arastiriyorum. Paylasmak istedm .

biliyorum zaten bir ara ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım, özellikle lady gaga'nın klipleri güya (?) bir sürü mesajla dolu. ama araştırdıkça bunların saçmalık olduğunu anladım, üstünden de kaç sene geçti ben araştıralı siz daha yeni duymuşsunuz. bunu söylemek istiyorum yani.

lulululumatiden çok korkuyorum annecimmmm kafa kesip keçi kellesinde kan içenler değil mi onlar

Bulamadım ne olcak?

1 senedir arastira arastira baya bi asabi olmusuz galiba. Ne yalan soyliyim % de isaretini bende o ne diye baktimda anlayamadim. Ama komikti simdi dogruya dogru :)
Bu arada eski cizgi filimlerde cok var gercekten .. Cocuklara en guzeli pepe izletmek :)
Gerci bizde o cizgi filmlerle buyuduk ama bisey olmadi cok sukur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Şöyle anlatayım ben size baslarda filmlerdeki ve kliplerdeki sübliminal msjlar dikkatimi çekmemişti severek dinledigim sanatcıların bu işin içinde oldugunu bilmiyordum taaa ki üniversiteye başlayana kadar. Orda siyaset olsun din konuları olsun çok konuşuluyor. Siyasetten zerre kadar anlamam ama okula gidince ülkenin hangi yola gittigini anlamak istedim. Sonuçta bu ülkede yaşıyorum ve bu toprakların kolay kazanilmadigini biliyorum. Her neyse gecmisten bugüne siyasi olanlari olanları araştırdım. Din adamlarına sıra geldiğinde okulda dünyayı dolaşan bi arkadaş var o da Allah için savaşmak istiyor. Yani dinimizi korumak . Neyse bi gün kantinde bilgisayar açtım internetten mabel matiz dinliyorum. Bidaha dinleme onu dedi dini konularda çok hassas olduğumu bildigi için söyledi bunu. O gün sordum neden diye illüminati kelimesinin anlamini o gun ogrendm. Subliminal msjlari araştirdm tamamen Allah'ı yok sayan şeyler bunlar. Biliyorum bi cogunuza saçma geliyor bu anlattiklarim ilk başta bana da öyle geliyordu. Ama inanın bütün taslar yerine oturunca olayın ciddiyetini anlıyorsunuz. Kişisel bi sorun gibi görünmese de size saçma gelse de bu cok ciddi bi konu. marilyn monroe niye öldürüldü nasıl öldürüldü Bunlari araştırın. Irem derici o ses türkiye den çıkar çıkmaz nasıl popüler oldu nasıl birden yükseldi? Atiyenin ilk baslardaki haliyle şu anki halini bi karsilastirin.? Tarkan dünyaca tanınan bi sanatçı nasıl ünlü oldu neden bu kadar zengin bi araştırın? Evet bunların ahiretinin yanmis olması bana bişey yapmiyor. 3 boyutlu dünyalarinin icinde oldugumuz icin canım sıkılıyor .

kızlar illimünati var mı yok bilinmezde benimde kafama takıldı konuyu görünce. daha önce bununla ilgili youtube da mustafa cecili nin klibinde illimünati sembolü kullanılmış diye yavaşlatılmış halini izlemiştim .düşündümde bu sene de ramazanda iftarda ezan okuyordu kendisi bu ne yaman çelişki böyle bende bu mustafa yı çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…