doktora gittim hamileymişimmmm:))))
doktora gittim hamileymişimmmm:))))
Merhaba arkadaşlar benimde aklıma takılan bir konu var..
herkes hamilelik belirtilerinde bende şu vardı mesela gaz var göğsüm şişti,yorgunluk uykusuzluk vs..diye anlatıyor..
bende şunu merak ediyorum hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan yokmu?
mesela benim göğüslerim şişmedi ama yinede hamileyim diyebilen varmı ?
yani illaki bi belirtisimi olmak zorunda bunun?
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
karın ağrısı oldu bende sadece ama şiddetli. bende adetim gecikti sökülemiyorum dye düşünmüştüm. hacamat olmuştum bide geç adet olursun demişlerdi. günlere dikkat ederek çalışmada yapmamıştık ama hamileymişim meğerse. öğrendiğimde 4 haftalıktı 6. haftada başladı bulantılar kusmalar
Belirti olmaya bilir benim hiç belirtim yoktu hatta şuana kadar mide bulantısı büyütülen şekilde hiç yaşamadım sanki açmışım da midem ondan bulanıyor aynı anda kazınıyor gibi hissettim sadece hiç kusmus değilim tek yapamadığım şey yemek oda yemek yaparken aldığım yemek kokusu yüzünden yemeklerden tıkınıyorum sadece hamile kaldırım ay adetine 5 6 gün varken eşime bu ay adetim gecsinde doktora gidelim olmayacak böyle demiştim o derece rahattım olmayacak diye dusunuyordumMerhaba arkadaşlar benimde aklıma takılan bir konu var..
herkes hamilelik belirtilerinde bende şu vardı mesela gaz var göğsüm şişti,yorgunluk uykusuzluk vs..diye anlatıyor..
bende şunu merak ediyorum hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan yokmu?
mesela benim göğüslerim şişmedi ama yinede hamileyim diyebilen varmı ?
yani illaki bi belirtisimi olmak zorunda bunun?
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
ben de hiç belirti yaşamadan gebelik geçiriyorum, afedersiniz bir kez dahi kusmadım midem bulanmadı, göğsüm şişmedi kasık ağrım olmadı başka ne varsa aklınıza gelen. ama 8 haftalık hamileyken ablam dedi ki hamile misin, kirpiklerin karışmış o zaman şaşırdım saklıyordum çünkü ama bi solukluk gözlerde bi baygınlık oluyor anlaşılabiliyorvallahi bu sorunun cavabı öyle çok merek ediyorum ki?burda yazılanları okuyunca çok şaşırıyorum.bu sefer bende başlıyorum kendimde belirtiler aramaya.bende senin gibi anneme soruyorum.anne hamile kaldığını nasıl öğrendin diye öyle belirti falanda yok ya benim annem 3 çocuğunda da üstüne görme olarak tabir edilen şekilde hamile kalmış.hamile kalıyor adet görüyor taki ikinci ayında adet görmediği zaman hamile kaldığını anlıyor.öyle her ay doktora gitmemiş.birtek doğum zamanı hastaneye gitmiş ve üçümüzde çok şükür sağlıklıyız.birde şu hamile kalanlar arkadaşlar kiripk karışmasında bahsediyorlar ya bu nasıl bir şey yani herkesin kirpikleri ok gibimide onlar karışıyorlar.vallahi hergün aynaya bakıyorum benimkiler hep karışık.demekki ben hep hamileyim.benimde göğüslerim hiç şişmez hatta adet olacağım zaman bile şişmez,acımaz benim bu göğüsler de pek rahat anam.burda herkes göğslerim şişiyor,acıyor,dokunamıyorum yazıyo benimkilerde salık salık vallahi böyle olunca bendemi bir tuhaflık var diyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?