İlllaki bi belirti olmak zorundamı ?

Kizim 4 olacak kasimda. Hamile oldugumu adetim 4 gun gecikince kan testiyle ogrenmistim. Vee hic bir belirti yasamamistim. Aksune o ay normalden cok daha hareketli yogun is hayatimin oldugu bir aydi. Burda yazilanlarin cogu psikolojik diye dusunuyorum.
Simdi ikinci icin ugrasiyoruz. Rabbim verir insallah

Kendini dinlemeyen insanlarda hiçbir belirti yaşanmamış gibi oluyor. Ancak vücuda yabancı bir madde (vücud onu öyle algılıyor=) girdiği için elbette bazı tepkimeler oluşabilir. İrili ufaklı ve bünyeye göre... Kendini dinlersen yakalayabildiklerin olur.

Ben sarımsı bir akıntı (Adetten bir hafta önce başladı ve aralıklarla adet olmam gereken güne kadar sürdü az az) ve mide yanması (Şiddetli ve adete 3-4 gün kala.. Yalnızca bir akşam) yaşadım.. Tabi bunların hamilelik belirtisi olduğunu bile bilmiyordum.

Benim göğüslerim şişmedi... Göğüslerimde ağrı veya sızı olmadı... Kasıklarımda batma yaşamadım... Adet sancısına benzer bir ağrı da çekmedim.. Kirpiklerim de karışmadı=) Baktığın zaman aslında neredeyse hiçbir belirti olmamış gibi... Kendini dinleyen bir insan olduğum için yakaladım onları da sanırım... Şimdi 5. aydayım, Allah nasip ederse, ömürlü olursa daha yolumuz var. Ve hala hiçbir belirti yok (elbette göğüsler dışında.. Göğüslerde ancak ikinci ayda toparlanmaya ve gerginleşmeye başladı bu arada...)

Umarım yardımcı olabildim..

Rabbim hayırlı evladlar nasip etsin,

Selamlar,

hamilelikte belirti kişiden kişiye değişiyor ama genelde adet öncesi yaşadığın şeyler hamilelik belirtisi olarakta yaşanıyor....bence en büyük belirti adet gecikmesi dierleri normal olğan şeyler...

bende regl zamanı öncesi hiç belirti yaşamayanlardanım regl belirtisi bile olmadı diyebilrim.7. hafta bulantılarım başladı ilk belirtim buydu.hiç takılmayın belirtilere.allahım dileyen isteyen herkese bir an önce hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Ben adet olmadan önce gögüslerim acır,kasıklarım agrır, ateş basar bu belirtileer hep olur ilk hamileligimde adetime bir hafta kala aynı belirtiler vardı sadece çok üşüdüm bide kafamı koydugum yerde uyuyordum.şimdi 2. çocuk düşünüyorum 2 günüm var adetime yine adet olacakmışım gibi 5 gün kala baktırdım bişey çıkmadı bakalım hayırlısı

karın ağrısı oldu bende sadece ama şiddetli. bende adetim gecikti sökülemiyorum dye düşünmüştüm. hacamat olmuştum bide geç adet olursun demişlerdi. günlere dikkat ederek çalışmada yapmamıştık ama hamileymişim meğerse. öğrendiğimde 4 haftalıktı 6. haftada başladı bulantılar kusmalar

benim mesela ben hiç bir belirti yaşamadım sadece adetim geçti ne baş dönmesi,mide bulantısı,yorgunluk,uykusuzluk bende hiç biri yoktu

Benim şimdiki hamileliğimde göğüsümdeki damarlar harici bir belirtim yoktu ne kasık ağrısı ne başka birşey ...

ben 18 gün geciktim bu ay.ama bişey yok yani ultrasonda göremedi dr.en erken ne zaman anlarım gebeliği merak ediyorum.yani ilişkiden sonraki bikaç gün içinde mümkün diil dimi.

bende belirti yok.acaba bu bebiş yok mu demek?

regl belirtileri ile aynı olduğu için BAT ı beklemekten başka çare yok

zorundaymış arkadaşlar:)belirti olmayınca bebek olmadı:)

Bende yeni ogrendim.hamile oldugumu sdce hafif kanamam.oldu adet tarihinden once anlam verememistim baska herhangi bir belirti olmadi kesinlkle belirti aramayin ne kasik agrim oldu ne de diger belirtiler..

ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamadım. ama bunlara odaklanmak çok doğru değil. psikolojik olarak bile belirti yaşayan oluyor gebe olmadığı halde. Allah hayırlısını nasip etsin.

Belirti olmaya bilir benim hiç belirtim yoktu hatta şuana kadar mide bulantısı büyütülen şekilde hiç yaşamadım sanki açmışım da midem ondan bulanıyor aynı anda kazınıyor gibi hissettim sadece hiç kusmus değilim tek yapamadığım şey yemek oda yemek yaparken aldığım yemek kokusu yüzünden yemeklerden tıkınıyorum sadece hamile kaldırım ay adetine 5 6 gün varken eşime bu ay adetim gecsinde doktora gidelim olmayacak böyle demiştim o derece rahattım olmayacak diye dusunuyordum

ben de hiç belirti yaşamadan gebelik geçiriyorum, afedersiniz bir kez dahi kusmadım midem bulanmadı, göğsüm şişmedi kasık ağrım olmadı başka ne varsa aklınıza gelen. ama 8 haftalık hamileyken ablam dedi ki hamile misin, kirpiklerin karışmış o zaman şaşırdım saklıyordum çünkü ama bi solukluk gözlerde bi baygınlık oluyor anlaşılabiliyor

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…