belirtilere takılma canım ben hiç hamile kalmadım ama geçen ay bütün belirtileri yaşadım sonuç ne oldu fısss
ben burada çok okudum hiç bir belirtisi olmadığı halde hamile olanı zaten belirtilerin çoğunluğu psikolojik
canım ben 4 kere hamile kaldım sadece birinde belirti vardı ama diğer 3 hamileliğimde hiç bir belirti yoktu adet olacak gibiydim tek belirti beklenen tarihde adet olmamdı
yok tatlım ya belirtiye takılmak bence çok saçma
ben 6,5 ay önce kürtaj oldum hiç korunmadım ama her ay
hamilelik belirtisini yaşadım hamile olduğumda da o kadar çok belirtim
olmamıştı normal şeyler adet sancısı gibi sancı bide ayağa kalkınca baş dönmesi
o kadarcıkk
bünyeden bünyeye değişiyor benim hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü arkadaşım var ne gögüs agrısı ne kasık agrısı sadece adet olmadı bi arkadasım yalnız bi tek habire uyuyodu onun dısında bi belirtisi yok ama hamileydi olabiliyo yani takma belirtilere bu kadar sende olmayabilir genelde suna dikkat ettim bünyesi zayıflarda daha cok belirti oluyor acizane kendi kendime gözlemlediğim bişey.
bünyeden bünyeye değişiyor benim hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü arkadaşım var ne gögüs agrısı ne kasık agrısı sadece adet olmadı bi arkadasım yalnız bi tek habire uyuyodu onun dısında bi belirtisi yok ama hamileydi olabiliyo yani takma belirtilere bu kadar sende olmayabilir genelde suna dikkat ettim bünyesi zayıflarda daha cok belirti oluyor acizane kendi kendime gözlemlediğim bişey.
Merhaba arkadaşlar benimde aklıma takılan bir konu var..
herkes hamilelik belirtilerinde bende şu vardı mesela gaz var göğsüm şişti,yorgunluk uykusuzluk vs..diye anlatıyor..
bende şunu merak ediyorum hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan yokmu?
mesela benim göğüslerim şişmedi ama yinede hamileyim diyebilen varmı ?
yani illaki bi belirtisimi olmak zorunda bunun?
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba arkadaşlar benimde aklıma takılan bir konu var..
herkes hamilelik belirtilerinde bende şu vardı mesela gaz var göğsüm şişti,yorgunluk uykusuzluk vs..diye anlatıyor..
bende şunu merak ediyorum hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan yokmu?
mesela benim göğüslerim şişmedi ama yinede hamileyim diyebilen varmı ?
yani illaki bi belirtisimi olmak zorunda bunun?
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
ben de adetime 7 gün kala hcg kan testi yaptım..1.20 yani negetif çıktı..ama korunmuyorum..adetime de 5 gün var..adetten kaç gün önce idrar testinde çıkar acaba..tekrar kan testi vermek istemiyorum adetim geçmeden..ama bekleyemiyorum da..
eğer bugün hastalanmadıysan 2-3 gün daha bekle derim.mantardan dolayı ilaç kullanıyorsan,ilaçtan dolayı adet düzensizliği olmuş olabilir.yada mantarın geçmiş olup belki rahim gebeliğe hazırlamışta olabilir.genede bir kaçgün bekle derim.ben 30temmuzda kan testi yaptırdım negatif cıktı simdi vajinamda mantardan dolyı tedawi görüyorum bugun hastalanmam gerekiyordu olmadı aaba hamile olma ihtimalim warmı kızlar :)
doktora gittim hamileymişimmmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?