İlllaki bi belirti olmak zorundamı ?

hgsmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.332
231
163
Merhaba arkadaşlar benimde aklıma takılan bir konu var..

herkes hamilelik belirtilerinde bende şu vardı mesela gaz var göğsüm şişti,yorgunluk uykusuzluk vs..diye anlatıyor..

bende şunu merak ediyorum hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan yokmu?

mesela benim göğüslerim şişmedi ama yinede hamileyim diyebilen varmı ?

yani illaki bi belirtisimi olmak zorunda bunun?

cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

herkes mutlaka belitileri olarakmı hamile kalmış vay bee.. ozaman yandım vallahi..

belirtilere takılma canım ben hiç hamile kalmadım ama geçen ay bütün belirtileri yaşadım sonuç ne oldu fısss
ben burada çok okudum hiç bir belirtisi olmadığı halde hamile olanı zaten belirtilerin çoğunluğu psikolojik

canım ben 4 kere hamile kaldım sadece birinde belirti vardı ama diğer 3 hamileliğimde hiç bir belirti yoktu adet olacak gibiydim tek belirti beklenen tarihde adet olmamdı

canım ben 4 kere hamile kaldım sadece birinde belirti vardı ama diğer 3 hamileliğimde hiç bir belirti yoktu adet olacak gibiydim tek belirti beklenen tarihde adet olmamdı

cevap verdiğiniz için Allah razı olsun kızlar..

perilous dün annemle konuştum dedim anne herkes nette bir sürü bende hiç bir belirti yok olsada ben anlayamıyorum..oda dediki bizim zamanımızda hiç belirit yoktu dedi..

mesela göğüslerde damar çıkıyormuş dedim nasıl çıkarmış bizde doğum yaklaşınca anca olurdu öyle belirtiler dedi

banada biraz psikolojikmiş gibi geliyo açıkçası

büşra sanada çok teşekkür ediyorum cevabın için arkadasım içime su serptin :)

hiç ama hiç belirti yok değilmi..hi. bişey hissetmedin veee bi bakmışsın hamilesin öylemi :)

yok tatlım ya belirtiye takılmak bence çok saçma
ben 6,5 ay önce kürtaj oldum hiç korunmadım ama her ay
hamilelik belirtisini yaşadım hamile olduğumda da o kadar çok belirtim
olmamıştı normal şeyler adet sancısı gibi sancı bide ayağa kalkınca baş dönmesi
o kadarcıkk

kürtaj olmandan dolayı üzüldüm canım..Rabbim inşallah nasip eder anneliği hepimize tüm isteyenlere..

bende belirti yaşamıyorumda acaba varmı böyle hamile olan diye merak ediyorum teşekkür ederim yorumun için :)

bünyeden bünyeye değişiyor benim hiç bir belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü arkadaşım var ne gögüs agrısı ne kasık agrısı sadece adet olmadı bi arkadasım yalnız bi tek habire uyuyodu onun dısında bi belirtisi yok ama hamileydi olabiliyo yani takma belirtilere bu kadar sende olmayabilir genelde suna dikkat ettim bünyesi zayıflarda daha cok belirti oluyor acizane kendi kendime gözlemlediğim bişey.

hakkımızda hayırlısı inşallah ozaman ya :) illa belirti olmasına gerek yokmuş yani :)

hakkımızda hayırlısı inşallah ozaman ya :) illa belirti olmasına gerek yokmuş yani :)

11 yıllık evliyim ve bir mucizeyle hamile kaldım,hani yıllar sonra olunca bekliyorsun ki bütün belirtileriyle şaşaalı bir gebelik dönemi geçiririm:)) yok,hiçbir belirti yaşamadım,10 haftalık oldu fakat ne midem bulandı ne halsizleştim ne göğüs uçlarım karardı,anlayacağın bebeğim ultrasonda ispat ediyor varlığını,inşallah herkes sorunsuz geçirir bu dönemleri

vallahi bu sorunun cavabı öyle çok merek ediyorum ki?burda yazılanları okuyunca çok şaşırıyorum.bu sefer bende başlıyorum kendimde belirtiler aramaya.bende senin gibi anneme soruyorum.anne hamile kaldığını nasıl öğrendin diye öyle belirti falanda yok ya benim annem 3 çocuğunda da üstüne görme olarak tabir edilen şekilde hamile kalmış.hamile kalıyor adet görüyor taki ikinci ayında adet görmediği zaman hamile kaldığını anlıyor.öyle her ay doktora gitmemiş.birtek doğum zamanı hastaneye gitmiş ve üçümüzde çok şükür sağlıklıyız.birde şu hamile kalanlar arkadaşlar kiripk karışmasında bahsediyorlar ya bu nasıl bir şey yani herkesin kirpikleri ok gibimide onlar karışıyorlar.vallahi hergün aynaya bakıyorum benimkiler hep karışık.demekki ben hep hamileyim.benimde göğüslerim hiç şişmez hatta adet olacağım zaman bile şişmez,acımaz benim bu göğüsler de pek rahat anam.burda herkes göğslerim şişiyor,acıyor,dokunamıyorum yazıyo benimkilerde salık salık vallahi böyle olunca bendemi bir tuhaflık var diyorum ...

ben 30temmuzda kan testi yaptırdım negatif cıktı simdi vajinamda mantardan dolyı tedawi görüyorum bugun hastalanmam gerekiyordu olmadı aaba hamile olma ihtimalim warmı kızlar :)

ben de adetime 7 gün kala hcg kan testi yaptım..1.20 yani negetif çıktı..ama korunmuyorum..adetime de 5 gün var..adetten kaç gün önce idrar testinde çıkar acaba..tekrar kan testi vermek istemiyorum adetim geçmeden..ama bekleyemiyorum da..

çok erken yaptırmışsın kan tahlilini.adetten kaç gün önce değilde adet zamanın geçince yaptır bence çünkü daha garanti olur.biraz sabret derim.biz hanımlar hemen sonuçlar belli olsun istiyoruz.

ben 30temmuzda kan testi yaptırdım negatif cıktı simdi vajinamda mantardan dolyı tedawi görüyorum bugun hastalanmam gerekiyordu olmadı aaba hamile olma ihtimalim warmı kızlar :)
eğer bugün hastalanmadıysan 2-3 gün daha bekle derim.mantardan dolayı ilaç kullanıyorsan,ilaçtan dolayı adet düzensizliği olmuş olabilir.yada mantarın geçmiş olup belki rahim gebeliğe hazırlamışta olabilir.genede bir kaçgün bekle derim.

Bu başlık için çok teşekkürler.tam da bu konuyla ilgili araştırma yapmak için girmiştim nete.benim reglim 6 gün geçmişti ve idrar testi pozitif çıktı.ama dediginiz gibi bendede öyle bariz belirle yok.ara ara kasıklarınmda ve belinda âdet olacakmış gibi ağrılar oluşması dışında.h.sonuna denk geldiği için hastaneye gidip kan testide yaptıramadım.şimdi içim içimi yiyo.ya değilsem diye.bazılarında idrar testi yanlış çıkıyormuş ya.

ben de hiç belirti yaşamayanlardanım herşey normaldi sadece adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı vardı diğer bütün belirtiler 1.5 ay sonra falan başladı.herkeste farklı oluyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…