Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derin dondurucu fişi çekikken 15 saat koruyabiliyor içindekileri. Tabi kapağı açılmazsa. Ama taşınırken içinde malzeme olması ve gittiği yerde o şekilde fişe takmak makineye zarar verir mi o kısmını bilemiyorum.
Gidene kadar tüketemeyiz ki.Zaten iki kişiyiz. Ben diyet yapıyorum. Eşime elimden geldiğince yedireceğim de.Buranın yabancısıyız.Yemeğe davet edecek akrabamız yok. Strafor kutu alsam. Millet maraş dondurma gönderiyor kahramanmaraştan.onlar nasıl yapıyor ki
Tüketmek en doğrusu kalanıda dağıt derim. Benim sağılmış sütlerim vardı dolapta araç içi soğutmaya bile güvenmedim sonuçta derecesi değişiyor tükettik ne var ne yoksa.
Gidene kadar tüketemeyiz ki.Zaten iki kişiyiz. Ben diyet yapıyorum. Eşime elimden geldiğince yedireceğim de.Buranın yabancısıyız.Yemeğe davet edecek akrabamız yok. Strafor kutu alsam. Millet maraş dondurma gönderiyor kahramanmaraştan.onlar nasıl yapıyor ki