Anket Illaki Türk mü??? yoksa....

Evlenecegin kisi Türk mü olacak, yoksa yabanci olur mu??

• Ankete Katılan
    90
Dil, din, ırk, renk hiç farketmez. Kalbi güzel olsun yeterli. İnsan insandır.

Bence test olmamis.

Ya kesinlikle Türk olmali, ya kesinlikle Yabanci olmali, ya da fark etmez secenekleri olmaliydi.

Yabanci olsa da olur demek zaten "fark etmez" ile ayni kapiya cikiyor.

Zenci bile olabilrdi sadece çekik istemedim ama Türk oldu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yabanciyi denedim ayrilir tekrar evlenirsem bir de turk koca denemek isterim

Yabancı erkek arkadaşım oldu. Hem de kültürel en ufak bir benzerliğimizin olmadığı bir ülkeden. Bitirmemin sebebi ise kesinlikle uyruğu ve kültürel farklılıklar değildi.

Bu ilişkiler konusunda emin olduğum için paylaşmak istediğim bir şey var. Eğer Türkiye'den ise mümkün olduğunca size yakın yöreden şehirden olsun. Çünkü ülke içinde kültürlerimiz çok fazla çatışıyor, insanlar kendilerini başka yöre ve illerden devamlı üstün gördükleri için saygıları olmuyor. Evlilik aşamasında da ailelerin anlaşması gelenek görenek çok zor oluyor. Yaşayış büyüme tarzlarınızdaki ufak farklılıklar bile sonradan dert oluyor. Ama ülke dışından bir yabancı ile evlenirseniz o kadar dert değil

Ülkemiz içindeki farklı yöreler farklı şehirler arasındaki evlilikler, başka bir ülkeden yabancıyla evlenmekten daha problemli olabiliyor

Hatta aynı şehrimizdeki farklı semtlerin köylerin bile birbiriyle çatıştığına şahit oldum Şu alttaki diyaloğu birebir yaşadım.

Ben: Nerelisiniz?
X: Çubukluyum.
Ben: Aaa siz de mi Ankaralısınız bakın bilmemkim de Ankaralı imiş.
X: Hayır biz Çubukluyuz, onlar Kızılcahamamlı, aynı değiliz.
Ben: Vay anasını...

Çok komiğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…