Ekşi Sözlük'te yazar olan arkadaşlar vardı. Bir el atsalar iyi olur.
Maalesef öyle.Artık öyle bir psikolojiye evrildim ki dün haberlerde kanlı bıçaklı hasımlarından meydan dayağı yiyen birinin haberi verilirken acaba birinin canını mı yaktı diye düşünür oldum..
Bu kişi suçsuz da olabilir ama ben artık altında sebep arıyorum.
Kafamda 'adalet yok ki insanlar kendileri ceza kesiyor' diyorum..
2 sene önce oturdukları binada 10-11 yaşlarındaki kız çocuğunu, apartman görevlisi taciz ediyor. Dava 2 yıl sürüyor ve adam beraat ediyor. Anne sinir krizi geçiriyor vs.
Bu çocuğun ailesi ne yapsın şimdi?
Salıverilme gerekçesi ne?
bu adaletsizlik le sonumuz ne olacak bilmiyorum herkes kendi adaletini kendisi arayacak sanirim madem suclular cezalandirilmiyor kendi adaletini saglayacak olanlarda cezalandirilmayacak demekki mantigiyla ortalik teksasa dönecek yakinda
boyle milletin karisini kizini kaciranlar tecavuz edenler nasil cezasiz kaliyor anlamiyorum
ozaman herkes gozune kestirdigini kucaklasin gotursun bu ne sacmalik gercekten artik biktik bu duzenden
Maalesef öyle.
Birkaç sene önce bir yerin belediye başkanının oğlu bizi silahla tehdit etti, küfür kavga vs.
Ortada suç oluşmadığı için hiçbir şey yapamayız dediler.
Ben de malum yollarla hallettim meseleyi, bir daha seslerini çıkaramadılar.
İnsan böyle böyle psikopata bağlıyor demek ki.
Canım sordum arkadaşıma şu gerekçeyle salıverildi gibi bir şey yazılmamış. Hatta yurt dışına çıkma yasağı bile verilmemiş
Öyleyse böyle..
Çocuklarımızı bu derece şiddete karşı hassas yetiştirirken bu yeni dünya ile nasıl başedecekler diye düşünmüyorum zaman zaman.
Hiçbir şeyin iyiye gittiği falan yok. Bilinç artıyor ama hukuk sisteminin içi boş..
Bir ünlünün sosyal medyadaki hakaret davası bu kadar gündem yapılırken, gencecik bir kızın yaşadığı psikolojik işkence umursanmıyor.
İnşallah Müge Anlı tekrar haber yapar diyorum artık..
bir tane godamanin kizini kucaklayip gotursunler bakalim adalet hemen nasil tecelli ediyorEvet sanki dağ başında yaşıyoruz gücü yeyen gücü yettiğine istediğini yapıyor
İnşallah canım ama belki de pazartesi bile çok geç olacak ondan korkuyorum. Arkadaşım zaten 10 yıldır kaçıyor. Şehir değişmeyi de denedi telefon no değişmeyi de denedi ama onlar ellerini kollarını sallayarak gezerken Tuba suçlu gibi kaçıyor. Yeter artık. Asıl onun kaçması lazım, asıl onun insan içine çıkamaması lazım.
Kızlarımı hiç hanım hanımcık yetiştirmiyorum.Öyleyse böyle..
Çocuklarımızı bu derece şiddete karşı hassas yetiştirirken bu yeni dünya ile nasıl başedecekler diye düşünüyorum zaman zaman.
Hiçbir şeyin iyiye gittiği falan yok. Bilinç artıyor ama hukuk sisteminin içi boş..
Bir ünlünün sosyal medyadaki hakaret davası bu kadar gündem yapılırken, gencecik bir kızın yaşadığı psikolojik işkence umursanmıyor.
İnşallah Müge Anlı tekrar haber yapar diyorum artık..
Video dışında haber linki falan var mı?
Kızlarımı hiç hanım hanımcık yetiştirmiyorum.
Vurana vur, bağırana bağır diyorum.
Size dokunanın tüm kemiklerini kırarım, yeter ki bana söyleyin diyorum.
Tuğba öğretmeni kaçıranlar yakalandı
Gebze'de 28 yaşındaki öğretmen Tuğba Sarıkülçe'yi kaçırdıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.www.ozgurkocaeli.com.tr
konuyu biliyorumbence şu an en kuvvetli güç sosyal medya.orda sesimizi duyurabilirsek birileri bize elini uzatabilir.konuyu burda olabildiğince güncel tutup hepimiz sosyal medyalarımızda paylaşırsak, topluca müge anlı ihbar hattına yazarsak bizi duyabileceklerini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?