İLLA Kİ Bİ BİLEN VARDIR.

Canim.pazartesi gitmeyi dusunuyorum adet sokturucu yazdirmak icin. Senin ne sikayetin var.

Benim görünürde hiçbişeyim yok ki sorunda bu zaten :/ eşiminde aynı şekilde. Konularıma bakabilirsin iki yıllık evliyim her altı ayda bir dr.a gittim şuana kadar beş ayrı özel dr.a göründüm bissürü test yapıldı hiçbişey çıkmadı ama gelen gidende yok İşte :KK61:

Benim görünürde hiçbişeyim yok ki sorunda bu zaten :/ eşiminde aynı şekilde. Konularıma bakabilirsin iki yıllık evliyim her altı ayda bir dr.a gittim şuana kadar beş ayrı özel dr.a göründüm bissürü test yapıldı hiçbişey çıkmadı ama gelen gidende yok İşte :KK61:
Peki sikayetin ne canim adet duzensizligi felan mi..

benimde korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti. ilk ay olmadım adet. tarlusal kullandım. şimdide hergun lekelenme oluyor allah yardımcın olsun inş. bian önce düzene girer senınde. :(

benimde korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti. ilk ay olmadım adet. tarlusal kullandım. şimdide hergun lekelenme oluyor allah yardımcın olsun inş. bian önce düzene girer senınde. :KK43:
Insallah canim ama korunmayi biraktiktan sonra duzensiz olmasi normalmis canim.o yuzden sende.hic.sıkıntı yapma belki de hamile kalirsin :))

Kullandigin neydi ki nicin kullanmistin.

Hayıt hapı varya cnm duymuşmusun hiç Agnucaston?
Onu kullanıp hamile kalan çok duydum forumda
Bi deniyim dedim adet düzenim bozuldu ;)
Geçen bi arkadaş hormonların düzenliyse hormon takviyesi yaptığın için adet düzenin şaşmıştır dedi dr.a da gitmedim daha ;)
Daha bikaç ay önce troid+hormon testi yaptırdım gayet düzenli denildi
Bakalım bu ay oldum bitti bi dahakine düzene girer inşallah diyorum

Hayıt hapı varya cnm duymuşmusun hiç Agnucaston?
Onu kullanıp hamile kalan çok duydum forumda
Bi deniyim dedim adet düzenim bozuldu :KK66:
Geçen bi arkadaş hormonların düzenliyse hormon takviyesi yaptığın için adet düzenin şaşmıştır dedi dr.a da gitmedim daha :KK66:
Daha bikaç ay önce troid+hormon testi yaptırdım gayet düzenli denildi
Bakalım bu ay oldum bitti bi dahakine düzene girer inşallah diyorum
Canim ilk.defa senden duyuyorum :) ilaci hala kullaniyomusun, doktor tavsiyesiyle mi aldin. yani hayit otu tohumunu duymustum ama bunu ilk defa duyuyorum:KK16:

Canim ilk.defa senden duyuyorum :) ilaci hala kullaniyomusun, doktor tavsiyesiyle mi aldin. yani hayit otu tohumunu duymustum ama bunu ilk defa duyuyorum:KK16:

Bitkisel bi hap cnim reçetesiz aldım ben eczacı yan etkisi yok faydası çok var demişti bi araştır istersen
Halen kullanmıyorum cnm 30 tane var zaten bi ay kullandım bıraktım ben ;)

Anladimmmm :) ee bi faydasini gördün mü peki. Bu arada ben hala adet olmadim :)

Bi daha test yapsana kanda baktır hatta :)
Dediğim gibi cnim kullandığım ay adetim gecikti bikaç gün lekelendim hiç leke olmazdı bende :/ sonrada adet oldum zaten hiç bişey anlamadım faydası mı oldu zararı mı bilmem :KK61:

Bi daha test yapsana kanda baktır hatta :)
Dediğim gibi cnim kullandığım ay adetim gecikti bikaç gün lekelendim hiç leke olmazdı bende :/ sonrada adet oldum zaten hiç bişey anlamadım faydası mı oldu zararı mı bilmem :KK61:
Olmustur diye umalim öyle olsun :) bak bak adet gecikmesi olmus bu bebek icin bi sinyalde olabilir :) ben artik.salladim.kendimi adet olmayinca.sasirmiyorum yani. asil olursam sasiririm :)

Olmustur diye umalim öyle olsun :) bak bak adet gecikmesi olmus bu bebek icin bi sinyalde olabilir :) ben artik.salladim.kendimi adet olmayinca.sasirmiyorum yani. asil olursam sasiririm :)

:) bilmiyorum bende iyi düşünmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı inşallah
Sen ne kadarlık evlisin varmı bi rahatsızlığın

:) bilmiyorum bende iyi düşünmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı inşallah
Sen ne kadarlık evlisin varmı bi rahatsızlığın
Şubat 15 de iki yil olucak yaşımda 22:) bilmiyorum ki varmi iste adet duzensizliginden muzdaribim onun disinda baska bi sorunla karsilasmadim cok sukur. iste bu duzensizlikte korunmayi biraktiktan sonra oldu canim. :)

Şubat 15 de iki yil olucak yaşımda 22:) bilmiyorum ki varmi iste adet duzensizliginden muzdaribim onun disinda baska bi sorunla karsilasmadim cok sukur. iste bu duzensizlikte korunmayi biraktiktan sonra oldu canim. :)

Dr.a gittin mi peki
Bende iki yıl bitti evleneli ,)

Adet gecikmelerimde hep.gittim.sonra iki.üc güne kalmadan adet oldum. iste en son agustosta kistim.oldugunu.ogrendim
Eylulde sogan.suyu ictim kistim.kayboldu vs vs boyle.iste gecn ay gittigimde tarlusal.kullandim.iste hormon testi icin gidicektim bi aksilik oldu.gidemedim

Back