İLLA Kİ Bİ BİLEN VARDIR.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Merhabalar, direk konuya giriyorum.
Korunmayi biraki hemen hemen 6 ay oldu ve adet duzensizligim basladi, tabii her gelmeyen regldan sonra testler negatif... agustosdadoktara gittigimde 4,5 cmlik kistim oldugunu ögrendim(sag over da) bana adet olunca ilac vericekti yani adet ol gel dedi. arkasi bende.3 gune kalmadi 30 agustosta adet oldum ve gittim bana d.kontrol.hapi verdi kistim icin bende kullanmadim.direk adetin birinci gunu sogan kurune basladim, normalde 5 gun suren adetim tam.12 gun surdu ve bitti. bende 30 eylulu beklemeye basladim adet olak icin ama gel gor ki olmadim. adetim 8 gun gecti. yine test ve yine negatif. tekrar doktora gittik.kanda gebelik bakildi oda.negatif alttan bakildi ve kistim yok oldugunu.soyledi yumurtaliklarimda.da.herhangi.bir sorun yoktu. neyse bana tarlusal.adet sokturucuyu verdi ve adet oldugum zaman gelmemi.istedi hormon testi.icin. ben tarlusali kullandim.ve ekimin 20sinde.adetimi.oldum ama bi aksilikten dolayi teste gidemedim. 26 ekimde.de adetim bitti. ve simdi.tekrar tam.10 gun.gecti bende gelen giden yok gögüs agrim ve arada kasiklarda batma disinda. teste de elim gitmiyor. Arkadaslar doktara gitmeliyim.biraz.daha beklemeliyim.

Tekrar kist olusmus olabilir mi acaba? Oncesinde de duzensizlestiginden bahsetmissiniz. Ama idrar testi yapin en azindan bu kadar korkmayin negatif sonuc gormekten.

Tekrar kist olusmus olabilir mi acaba? Oncesinde de duzensizlestiginden bahsetmissiniz. Ama idrar testi yapin en azindan bu kadar korkmayin negatif sonuc gormekten.
Iste korunmayi biraktiktan sonra duzensizlesti. Bugün aile hekime gitmeyi dusunuyorum tarlusal yazdirmak icin orda da yapar zaten test adetimi olduktan sonra da giderim jinekologa hormon testi icin. Mantikli mi :))

Iste korunmayi biraktiktan sonra duzensizlesti. Bugün aile hekime gitmeyi dusunuyorum tarlusal yazdirmak icin orda da yapar zaten test adetimi olduktan sonra da giderim jinekologa hormon testi icin. Mantikli mi :))
Senelerce dogum kontrok hapini kullanmis biri olarak:

Doktorumun soyledigi suydu. Bir cok insanin problemleri vardir cocugu olmuyor olabilir adet duzensizligi olabilir dogum kontrol hapi kullandigi esnada bu sorunlar gizli kaldigi icin genellikle bilmiyordur. Hapi birakinca karsilasir ve sanar ki hap yuzunden oldu. Aksine haplarin vucuda ve yumurtaliklara yarari vardir.

Canim subatta evleneli iki.yil olucak. ilk 6 7 ay evet hapla.korundum.sonra.biraktim adelerim hemen hemen yine 6 felan gunu gunu geldi tabii o 6 ay icinde esim kendini korudu biz korunmayi haziranda biraktik yanii hikayeyin.devami da ilk anlattigim gibi :)

Canim subatta evleneli iki.yil olucak. ilk 6 7 ay evet hapla.korundum.sonra.biraktim adelerim hemen hemen yine 6 felan gunu gunu geldi tabii o 6 ay icinde esim kendini korudu biz korunmayi haziranda biraktik yanii hikayeyin.devami da ilk anlattigimgibi :)

Demekki sonradan bozulasi varmis yumurtlama duzeninin:) cok sikintili bir durum farkindayim ama beterin beteri var diyerek ben kendimi rahatlatiyorum en azindan yumurtam var diyorum ya hic olmasaydi ya erken menapoza girmis olsaydim?

O yuzden bozma moralini takma kafana illaki cozulecektir

Elbette bunada sükür.. senin ne şikayetin var canimm

Bende uzun zamandir pco var adet sokturucu icmezsem adet olmuyorum. Bir defa korunurken ustelik hamile kaldim ama kaybettim bebegimi. Bende hamile kalamazsam dan cok ya tekrae kaybedersem diye korkuyorum cok iyi anlarim seni o yuzden
Umarim Allah bir daha boyle bi uzuntu yasatmaz iste boyle duzensiz adet oluncada acaba bebek.mi yoksa baska bi sorun mu diye dusunmeden edemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…