- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Yanı bende 20 ekımde adet oldum Canım 3 gun geçtı ve haka olmadım sonuç pozıtıf senınle olabılır Canım test al sen yınede beklemek kotu hıc olmazsa öğren stresten kurtulNeden kimse yardimci olmuyor
Yanı bende 20 ekımde adet oldum Canım 3 gun geçtı ve haka olmadım sonuç pozıtıf senınle olabılır Canım test al sen yınede beklemek kotu hıc olmazsa öğren stresten kurtul
Evet beklemek kötü ama canim sende duzensizlik varmiydi kiYanı bende 20 ekımde adet oldum Canım 3 gun geçtı ve haka olmadım sonuç pozıtıf senınle olabılır Canım test al sen yınede beklemek kotu hıc olmazsa öğren stresten kurtul
Hayır Canımm benım duzensız degıldıEvet beklemek kötü ama canim sende duzensizlik varmiydi ki
Iste korunmayi biraktiktan sonra duzensizlesti. Bugün aile hekime gitmeyi dusunuyorum tarlusal yazdirmak icin orda da yapar zaten test adetimi olduktan sonra da giderim jinekologa hormon testi icin. Mantikli mi :))Tekrar kist olusmus olabilir mi acaba? Oncesinde de duzensizlestiginden bahsetmissiniz. Ama idrar testi yapin en azindan bu kadar korkmayin negatif sonuc gormekten.
Iste benim gecen aylarda da.duzensizdi canimHayır Canımm benım duzensız degıldı
Senelerce dogum kontrok hapini kullanmis biri olarak:Iste korunmayi biraktiktan sonra duzensizlesti. Bugün aile hekime gitmeyi dusunuyorum tarlusal yazdirmak icin orda da yapar zaten test adetimi olduktan sonra da giderim jinekologa hormon testi icin. Mantikli mi :))
Canim subatta evleneli iki.yil olucak. ilk 6 7 ay evet hapla.korundum.sonra.biraktim adelerim hemen hemen yine 6 felan gunu gunu geldi tabii o 6 ay icinde esim kendini korudu biz korunmayi haziranda biraktik yanii hikayeyin.devami da ilk anlattigimgibi :)Senelerce dogum kontrok hapini kullanmis biri olarak:
Doktorumun soyledigi suydu. Bir cok insanin problemleri vardir cocugu olmuyor olabilir adet duzensizligi olabilir dogum kontrol hapi kullandigi esnada bu sorunlar gizli kaldigi icin genellikle bilmiyordur. Hapi birakinca karsilasir ve sanar ki hap yuzunden oldu. Aksine haplarin vucuda ve yumurtaliklara yarari vardir.
Canim subatta evleneli iki.yil olucak. ilk 6 7 ay evet hapla.korundum.sonra.biraktim adelerim hemen hemen yine 6 felan gunu gunu geldi tabii o 6 ay icinde esim kendini korudu biz korunmayi haziranda biraktik yanii hikayeyin.devami da ilk anlattigimgibi :)
Demekki sonradan bozulasi varmis yumurtlama duzeninin:) cok sikintili bir durum farkindayim ama beterin beteri var diyerek ben kendimi rahatlatiyorum en azindan yumurtam var diyorum ya hic olmasaydi ya erken menapoza girmis olsaydim?
O yuzden bozma moralini takma kafana illaki cozulecektir
Elbette bunada sükür.. senin ne şikayetin var canimmDemekki sonradan bozulasi varmis yumurtlama duzeninin:) cok sikintili bir durum farkindayim ama beterin beteri var diyerek ben kendimi rahatlatiyorum en azindan yumurtam var diyorum ya hic olmasaydi ya erken menapoza girmis olsaydim?
O yuzden bozma moralini takma kafana illaki cozulecektir
Bende uzun zamandir pco var adet sokturucu icmezsem adet olmuyorum. Bir defa korunurken ustelik hamile kaldim ama kaybettim bebegimi. Bende hamile kalamazsam dan cok ya tekrae kaybedersem diye korkuyorum cok iyi anlarim seni o yuzdenElbette bunada sükür.. senin ne şikayetin var canimm
Hayir canim bu aksam yapmayi planliyorum.ama cogu insandan sabah ilk idrarla yapmanin daha iyi.sonuc verecegini duydummTest yaptınız mı merak ettim?
Umarim Allah bir daha boyle bi uzuntu yasatmaz iste boyle duzensiz adet oluncada acaba bebek.mi yoksa baska bi sorun mu diye dusunmeden edemiyoBende uzun zamandir pco var adet sokturucu icmezsem adet olmuyorum. Bir defa korunurken ustelik hamile kaldim ama kaybettim bebegimi. Bende hamile kalamazsam dan cok ya tekrae kaybedersem diye korkuyorum cok iyi anlarim seni o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?