İlla göğüs hassasiyeti mi olmalı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar günaydın adetim çok düzenlidir 2. Gün geçti olmadım şimdim buraya kadar güzel fakat hiç göğüsümde şişkinlik ağrı Yok sadece kaşıntı var ucunda normal de adetten 1 hafta önce bile hemen şişer ağrır ama şimdi ağrı Yok normal duruyorlar böle bişey başından geçen var mı doktora iş yoğunluğun dan izin alamıyorum

Kızlar günaydın adetim çok düzenlidir 2. Gün geçti olmadım şimdim buraya kadar güzel fakat hiç göğüsümde şişkinlik ağrı Yok sadece kaşıntı var ucunda normal de adetten 1 hafta önce bile hemen şişer ağrır ama şimdi ağrı Yok normal duruyorlar böle bişey başından geçen var mı doktora iş yoğunluğun dan izin alamıyorum
Merhaba canim. Bende ayni durundayim 3.gunum regl olmadim. Biz bebek cok istiyoruz, gecen ay sogan kürü yaptim hatta ama o ay adet oldum. Bu ay daha olmadim. Test yaptim ama negatif cikti. Bende ogretmenim calisiyorum kan vermek icin de biraz daha bekleyim varsa bebis kesinlessin diyorum. Bu arada benimde regliden bir hafta once gogus agrim olurdu yine oldu ve hala devam ediyo. Regl olcagim zaman kasik ve bel agrisindan ölürdüm hic biri yok şu an.

Ben regl olacağım zaman olmadım ama sanki regl olmuşum gibi karin ağrısı vardi hamileymisim üzerinden de 10 gün geçti biraz daha bekleyin şüpheli durumda ilaç falan kullanmayın.

Regl olduğum zamanlarda belirti olarak göğüs hassasiyeti olmazdı.
Hamilelik belirtisi olarak da yaşamadım.
Doğurucam hala bir hassasiyet, hadi hassasiyeti geç herhangi değişim falan yok.
Ben full time stabilim.

Back