• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlla dert olarak buraya mı yazayim :)

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Merhaba bayanlar, ilgili bölüme konuyu açtım kimse yazmadi kac gündür :KK43: bende buraya acmak zorunda kaldım.. Ankastre set önerisi istiyorum memnun kaldığınız markalar neler? Ve öneriniz var mı.. Şimdiden teşekkürler En Büyük TÜRKİYE

Bence siemens hem dayanıklı hem de tasarımlar güzel.

Peki servis agi nasıldır , bir sorun olduğunda servis sıkıntısı yaşar miyiz acaba .
Adamlar öyle bir beyaz eşya yapmış ki evladiyelik, bozulmuyor:)
Ama beyaz eşya olmasa da annemin çay makinesi bozulmuştu onda bile aynı gün geldiler, bir hafta içinde aldılar yaptılar getirdiler.

Marka olarak hepsini bilmiyorum arkadasin dedigi gibi siemensten memnunlar fakat eger uygunsa mutfaginiza, beyaz renk tavsiye ederim.
Siyahta bir damla suyun bile lekesi cirkin gozukuyor

Bosch almistim ben evime.Az kullandim ama memnundum.Hem şık hem kullanisli.Servis te cok iyi sabah ariyorzunuz oyleden sonra en gec 3 -4 gibi geliyorlar.6 ya kadar acik servis.

Adamlar öyle bir beyaz eşya yapmış ki evladiyelik, bozulmuyor:)
Ama beyaz eşya olmasa da annemin çay makinesi bozulmuştu onda bile aynı gün geldiler, bir hafta içinde aldılar yaptılar getirdiler.

Hmm pekii cok teşekkür ederim :)

Bosch almistim ben evime.Az kullandim ama memnundum.Hem şık hem kullanisli.Servis te cok iyi sabah ariyorzunuz oyleden sonra en gec 3 -4 gibi geliyorlar.6 ya kadar acik servis.

Ayni anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi acaba

Hotpoint kullaniyorum. Gayet memnunum.
Ocağın düğmesini kirmistim.mesela cuma aradim servisi pazartesi gelip yenisimi taktilar.

Hotpoint kullaniyorum. Gayet memnunum.
Ocağın düğmesini kirmistim.mesela cuma aradim servisi pazartesi gelip yenisimi taktilar.

Hotpoint listemde yoktu, teşekkür ederim,, aynı anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi

Hotpoint listemde yoktu, teşekkür ederim,, aynı anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi
simdiye kadar bir kere annem borek piserken birde kurabiye atti altina koku karismadi.ama kendim hic denemedim. Ha mesela balik yaparken tavuk yaparken posette patates atarim yada kasarli mantar atarim veya baska ufak yan urun yaparim sorun olmadi hic.

Ayni anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi acaba
Aspiratoru cok

Sutlac patates kizartmasi ve mercimek corbasini ayni anda pisirmisligim var misafirim gelecekti de:) Sorun olmadi hic koku karismadi

Back
X