Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siemens hem dayanıklı hem de tasarımlar güzel.
Adamlar öyle bir beyaz eşya yapmış ki evladiyelik, bozulmuyor:)Peki servis agi nasıldır , bir sorun olduğunda servis sıkıntısı yaşar miyiz acaba .
Adamlar öyle bir beyaz eşya yapmış ki evladiyelik, bozulmuyor:)
Ama beyaz eşya olmasa da annemin çay makinesi bozulmuştu onda bile aynı gün geldiler, bir hafta içinde aldılar yaptılar getirdiler.
Bosch almistim ben evime.Az kullandim ama memnundum.Hem şık hem kullanisli.Servis te cok iyi sabah ariyorzunuz oyleden sonra en gec 3 -4 gibi geliyorlar.6 ya kadar acik servis.
Gri renk arçelik marka da alabilirsiniz. Servisi de iyi.[/QUOTE
Arçelik birinci sirada zaten servisinden dolayı, mutfagima beyaz yakışir o yüzden beyaz düşünüyorum, teşekkür ederim
Bosch candır
Siemens bosch aynı fabrikadan çıkıyor,servis ağları da iyi ..
Hotpoint kullaniyorum. Gayet memnunum.
Ocağın düğmesini kirmistim.mesela cuma aradim servisi pazartesi gelip yenisimi taktilar.
simdiye kadar bir kere annem borek piserken birde kurabiye atti altina koku karismadi.ama kendim hic denemedim. Ha mesela balik yaparken tavuk yaparken posette patates atarim yada kasarli mantar atarim veya baska ufak yan urun yaparim sorun olmadi hic.Hotpoint listemde yoktu, teşekkür ederim,, aynı anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi
Aspiratoru cokAyni anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi acaba
Ayni anda birden fazla yemegi pisirebiliyormussun kokusu karışmıyor mu denedinizmi acaba
Aspiratoru cok
Sutlac patates kizartmasi ve mercimek corbasini ayni anda pisirmisligim var misafirim gelecekti de:) Sorun olmadi hic koku karismadi