Senin gebeligin yeni oldugu icin ultrasonda cikmaz canim. Saglik ocaginda beta baktir guzel haberi annene oyle verirsin. Annane olmak onun da hakkiKanda beta istememiş doktor hayır yoktu Ultrasona gün verdi bide ultasaonda bakalım deid
Psikoloji güzel bi bilim çünküBen anlamıyorum hala ya nasıl kıyafetle sürtünmeyle ve elime buşalan spermi sildiğim halde yarım saat sonra feğmesiyle nasıl olur da bu kadar basit şüpheyle bu belirtiler olabiliyor bnede
Karnım garip. Değişik dolu bi şişlik hissi varHala çıkacağına dair bi inancın var yani
SaçmalamaSenin gebeligin yeni oldugu icin ultrasonda cikmaz canim. Saglik ocaginda beta baktir guzel haberi annene oyle verirsin. Annane olmak onun da hakki
Nasıl yani kıyafet varken, gebe kalacağına inancın var mı? Bence annene anlat durumu psikolojik olarak iyi değilsin gibi, psikiyatri randevusu alman gerekiyor.Ben anlamıyorum hala ya nasıl kıyafetle sürtünmeyle ve elime buşalan spermi sildiğim halde yarım saat sonra feğmesiyle nasıl olur da bu kadar basit şüpheyle bu belirtiler olabiliyor bnede
Islaklık hissetmiştim ama ?Nasıl yani kıyafet varken, gebe kalacağına inancın var mı? Bence annene anlat durumu psikolojik olarak iyi değilsin gibi, psikiyatri randevusu alman gerekiyor.
Ablacım hamile değilsin merak etme. Çok merak ediyorsan geçmişinde gözükmesin ailen görmesin diye devlet hastanesinde kan verme. Eczaneden bir tane gebelik testi alıyorsun onu yapıyorsun. Tek çizgi çıkacağı için içinde rahatlamış oluyor.Karnım neden şiş belim neden ağrıyor ve bu kan neden geliyor idrarı yaptıkça damla damla