Illa bebekilla bebek diyenler yeter be bebegim gel artık üzme anneni

ilk bebkmi ikincimi

• hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

bismillahirrahmanirrahim hamişlik listesi hayırlı olsun

2020.******23.temmuz**************beklemede
HTML:
/teraziye***27.temmuz**************beklemede
gülcan*****22.temmuz**************beklemede
sndz *****20.temmuz**************beklemede
beyazzmbk**13.agustoz*************​beklemede

Son düzenleme:
innşşş tatlım vardır dayazarsın buraya sen tedavi görüyormusun peki

Guzellerim kusura bakmayın bayram yaklasiyo genel temizlkkleer basladi yazamadim cok yoruldum ama ya :)) ben tedavi su sekilde goruyorum kist ve enfeksiyon tedavisi kistim surekli yeniliyor

inşallah en yakın zamnda hamile kalırız senn aşılama da tutmuştur cnm inşllah rüyanda hayra çıkar inş. ,bnde adet olmadn önce bi takmışım ki kafaya hergün görydum bebekle ilgili rüya

:) bazı rüyalar tersine çıkar hanii bu ihtimali de unutmayın

Guzellerim kusura bakmayın bayram yaklasiyo genel temizlkkleer basladi yazamadim cok yoruldum ama ya :)) ben tedavi su sekilde goruyorum kist ve enfeksiyon tedavisi kistim surekli yeniliyor

Yaa hadi yaa bu arada kolay gelsin cm sogan kürü hiç denedinmi peki kist için bire bir

arzucummmmm degerin çok güzel inşşş yükselir bebişin tutunur sana dikkatet cm agır seyler kaldırmaaa

Canim az once kan testi yaptirdim 43 ciktiiiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim az once kan testi yaptirdim 43 ciktiiiiiii

Bu adet oncesimi yoksa adet gunumu yapilan test tatlim inşallah Hayırlisi olur bebisin seninledir

Bu adet oncesimi yoksa adet gunumu yapilan test tatlim inşallah Hayırlisi olur bebisin seninledir

Adetime daha uc gun var canim iki gun once 13.50 cikmisti bugun 43:)

kuziler rahim filmi neden çekdirmediniz hem kimler hangi tedavide ve hangi aşamada bakalım
Canim benim klomende 3. Ayim olacak insallah catlatma ignesi asamasina geliriz.. Pkoluyum yumoslar buyumuyo buyuse de catlamiyo canimcim..

Adetime daha uc gun var canim iki gun once 13.50 cikmisti bugun 43:)

Bu güzel haber :) artıyor benim bildigim regil gününden sonra artis yukseliyor :) rakam olarak inşallah hayırlısı olur tatlım bebegin seninledir inşallah :)) naz yapmasin artik gelsin

Bu güzel haber :) artıyor benim bildigim regil gününden sonra artis yukseliyor :) rakam olarak inşallah hayırlısı olur tatlım bebegin seninledir inşallah :)) naz yapmasin artik gelsin

Evet cok bekledik artik gelsin hepime gelsin insallah su hayirli ayda...

Evet cok bekledik artik gelsin hepime gelsin insallah su hayirli ayda...

Inşallah tatlım yüreğine sağlık :)

Denemedim hic tadi aci degildir umarim
Yok tatlım ben iki gün içdik tadı okadar kötü gelmedi

Günaydın kızçeler gününüz umutlu huzurlu geçsin bugün neler yapıyonuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…