- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
- 198
neyse kuzum ben kaçar iftara davetliyim öpüyorum seni hayırlı iftarlar sizlere
innşşş tatlım vardır dayazarsın buraya sen tedavi görüyormusun peki
inşallah en yakın zamnda hamile kalırız senn aşılama da tutmuştur cnm inşllahrüyanda hayra çıkar inş. ,bnde adet olmadn önce bi takmışım ki kafaya hergün görydum bebekle ilgili rüya
Guzellerim kusura bakmayın bayram yaklasiyo genel temizlkkleer basladi yazamadim cok yoruldum ama ya :)) ben tedavi su sekilde goruyorum kist ve enfeksiyon tedavisi kistim surekli yeniliyor
arzucummmmm degerin çok güzel inşşş yükselir bebişin tutunur sana dikkatet cm agır seyler kaldırmaaa
Yaa hadi yaa bu arada kolay gelsin cm sogan kürü hiç denedinmi peki kist için bire bir
İnşşş kuzum yaa öyle olur tersine çıkar rüyam
Canim az once kan testi yaptirdim 43 ciktiiiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu adet oncesimi yoksa adet gunumu yapilan test tatlim inşallah Hayırlisi olur bebisin seninledir
Canim benim klomende 3. Ayim olacak insallah catlatma ignesi asamasina geliriz.. Pkoluyum yumoslar buyumuyo buyuse de catlamiyo canimcim..kuziler rahim filmi neden çekdirmediniz hem kimler hangi tedavide ve hangi aşamada bakalım
Adetime daha uc gun var canim iki gun once 13.50 cikmisti bugun 43:)
Bu güzel haber :) artıyor benim bildigim regil gününden sonra artis yukseliyor :) rakam olarak inşallah hayırlısı olur tatlım bebegin seninledir inşallah :)) naz yapmasin artik gelsin
Evet cok bekledik artik gelsin hepime gelsin insallah su hayirli ayda...
Yok tatlım ben iki gün içdik tadı okadar kötü gelmediDenemedim hic tadi aci degildir umarim
Canim az once kan testi yaptirdim 43 ciktiiiiiii
Hadi gözün aydın cmm valla çook sevindimmm darısı bizlere inşşşş ilk hamişimiz arzu.
Canim benim klomende 3. Ayim olacak insallah catlatma ignesi asamasina geliriz.. Pkoluyum yumoslar buyumuyo buyuse de catlamiyo canimcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?