innşşş cm bebişlerimiz umut olur bizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.50 geçiyo tatlım benim bi düşügüm oldu 1.50 aylık düşük yapdım ondan sonra olmadımsimdide aşılama oldum bakalım bekliyom işde hayırlısı artık sn hangi aşamadasın cm
aramızda fazla yaş yok bende 26 gircem amin cm işşş rabbim tez zamanda versin hepimize ugraşdırmasın2 yıllık evliğim canım yaş 25 oldu ağustostaki adetimde tekrar dr gidicem çatlama iğneyi yumurta takibi yapılacak düşük falan olmadı benim rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
innnşşşş cmmmm niye gelmedin heöen diye kızcammmonain. cnm yaa testte ikinci çizgiyi göreceğim,eşime müjdeyi vereceğğim gün hayal edyrm hp inaniyorum Rabbim kabul etck dualarımızı bigün çooooookkk mutlu olacağızz ve bize bu kadar naz yaptıkları için meleklerimizi daha da çk seveceğiz en kıymetlilerimmmzzzzzz gelsinler artıkk
innnşşşş cmmmm niye gelmedin heöen diye kızcammmona
cm kaç yaşındasın sen ev hanımısın biraz muhabbet edelim gel kız nerelisin hem
beyaz zambak sana diyom huuuuuu
inii belirtidir ama gebelik belirtileri kişiden kişiye degişiyo tatlım innş vardırrr
hm anladım cm senin yaş küçük ya bende 21 evlendim takma kafana kuzum yaaa millet herşeyi söylüyo zaten ben orduluyum 26 gircem bi düşügüm oldu 4.50 senelik evliyim iki sene eşim istemedi benim çocuk borcumuzdan dolayı şimdide olsun diye bekliyoz işdeeemuğlalıym cnm ev hanımıyım 20 yşndıym sen nerelisn yş kç,bn erkenden anne olmak istym ama 2 yıllk evlym ve ksırlık dedikoduları dolaşmaya başalayalı çok oldu
innş tatlım oldugunda yaz bize buraya bizlere umut olur okkk
hm anladım cm senin yaş küçük ya bende 21 evlendim takma kafana kuzum yaaa millet herşeyi söylüyo zaten ben orduluyum 26 gircem bi düşügüm oldu 4.50 senelik evliyim iki sene eşim istemedi benim çocuk borcumuzdan dolayı şimdide olsun diye bekliyoz işdeee
benimde canım sıkıldı rüymda adet oldugumu gördüm inşş çıkmaz rüyam ama içim kötü oldu yaaaaaa
innn cmöyle olurrr inşşş bilinç altıdırinşallah en yakın zamnda hamile kalırız senn aşılama da tutmuştur cnm inşllah Rüyanda hayra çıkar inş. ,bnde adet olmadn önce bi takmışım ki kafaya hergün görydum bebekle ilgili rüya