• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Illa bebekilla bebek diyenler yeter be bebegim gel artık üzme anneni

ilk bebkmi ikincimi

• hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz :))

valla ben gelecek ay adet olursam inşallah olmam gidip çektireceğim çoğu tüpler film sırasında açılıyormuş
Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz.:))

Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz.:))

ablam ilk sende duyuyorum hiçgebelik olmadı ama 6ablam evli hepsininde çocukları var hiç birindr böylr belirti görmedim sık idrara da çıkıyorsan gebesin demekk,

Ablam daha once bi gebelik yaşadım düşük oldu bende ama o ay beklemedigin icin hic kendimi incelemedim bu arada edindigim bilgiye dayanarak söylüyorum yanlis anlama bebis iliskiden ilk 10 gun içinde tuttugunda sik idrar oluyor sonrasi ilk ay okadar cok sik cikmiyorsun ilerleyen zamanlarda siklasiyormus ki bunu dr soylemisti bana sislik bende bilmiyorum :(

Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz :))

inii belirtidir ama gebelik belirtileri kişiden kişiye degişiyo tatlım innş vardırrr :34::34::34::34::34:

Ya bende tuplerimin tikali olup olmadigini bilmiyorum ama iliskiden sonra sanki sposlarin gittigini hissediyor gibiyim ozellikle sag tarafta ama bilmiyorum bana mi öyle geliyor acep:44:

kuziler rahim filmi neden çekdirmediniz hem kimler hangi tedavide ve hangi aşamada bakalım

Kizlarrr adetime 6 gun var bhcg 13.50 ne bu simdiiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arzucummmmm degerin çok güzel inşşş yükselir bebişin tutunur sana dikkatet cm agır seyler kaldırmaaa:49::49::49::46::46::46::46::46:

BİSMİLLAHİR RAHMANİRRAHİM Eki Görüntüle 1191824 ]GEBEŞLERİN LİSTESİ

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]BAT ********İSİM********DURUM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]2020. 28.07.2014*****:46:***** BEKLEMEDE *********[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
teraziye. 27.07.2014*****:46:*****beklemede *********​
gülcan 22.07.2014*****:46:*****beklemede *********

innşşş zafer bizim diyebilelimmmmm:49::49::49::49::49:

kuziler rahim filmi neden çekdirmediniz hem kimler hangi tedavide ve hangi aşamada bakalım

inşşşşallahhh:16::16::16: eşim bna dha erken dio biz biraz akışına bırakıcaz,1ay sadce klomen,2 ay klomen * ovitrelle çatlatma iğne*progestan tedavisi gördüm,bayağı yoruldum yani bide hüsranla bitnce :50: hakkımızda hayırlısı olsn,şimdi nacizane kndi halimde bişiler yapmaya çlşyrm tarçn çörekotu bal karışımı yiyorum adtn 12. gününe kadar yapıcam* bat 13 ağustos *

slm canım :) hayırlı olsun topiğin benimde bat 20 temmuz

inşşşşallahhh:16::16::16: eşim bna dha erken dio biz biraz akışına bırakıcaz,1ay sadce klomen,2 ay klomen * ovitrelle çatlatma iğne*progestan tedavisi gördüm,bayağı yoruldum yani bide hüsranla bitnce :50: hakkımızda hayırlısı olsn,şimdi nacizane kndi halimde bişiler yapmaya çlşyrm tarçn çörekotu bal karışımı yiyorum adtn 12. gününe kadar yapıcam* bat 13 ağustos *
hm anladım cmmm hayırlısı bak bende bekliyom hayırlısı hakkımızda inşşşş kuzum yaaa

BİSMİLLAHİR RAHMANİRRAHİM Eki Görüntüle 1191824 ]GEBEŞLERİN LİSTESİ

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]BAT ********İSİM********DURUM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]2020. 28.07.2014*****:46:***** BEKLEMEDE *********[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
teraziye. 27.07.2014*****:46:*****beklemede *********​
gülcan 22.07.2014*****:46:*****beklemede *********
sndz 20.07.2014*****:46:******beklemede*********

beyazzbk 13.08.2014***:46:******beklemede*********

inşallah canım yaş kaç kaç yıllık evlisin tedavi vs görüyor musun tanışalım bakalım
4.50 geçiyo tatlım benim bi düşügüm oldu 1.50 aylık düşük yapdım ondan sonra olmadımsimdide aşılama oldum bakalım bekliyom işde hayırlısı artık sn hangi aşamadasın cm

Back