Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz.:))valla ben gelecek ay adet olursam inşallah olmam gidip çektireceğim çoğu tüpler film sırasında açılıyormuş
Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz.:))
bana yardimci olun bu konuda hamilemiyımyok adetim bitti abdestimi aldim temizım ama kahve akinti devam ediyor
bilmiyorum çatlatma iğnesi yapıyorlar oda iyi değil DETLERİmi bozdu korkuyorum anlayacağın
yok adetim bitti abdestimi aldim temizım ama kahve akinti devam ediyor
Kizlar konuya dalmak gibi olucak Özür diliyorum ama bilginiz dahilinde yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden teşekkür ediyorum , benim sorum regil olunca ayaklarda sisme oluyomu bi iki gün kaldı dua edin bana lütfen arkadaşım ben hamisken sistim diyo ilk haftalarda olurmu bilmiyorum :) bu arada benimde dualarım sizlerle insallah hamis kalir cok cok aserir kilo alirsinizzz :))
bnde hissediyorum içimde yarıştıklarını cnm inş. birgün birisi birinci gelir
Ya bende tuplerimin tikali olup olmadigini bilmiyorum ama iliskiden sonra sanki sposlarin gittigini hissediyor gibiyim ozellikle sag tarafta ama bilmiyorum bana mi öyle geliyor acep:44:
Kizlarrr adetime 6 gun var bhcg 13.50 ne bu simdiiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BİSMİLLAHİR RAHMANİRRAHİM Eki Görüntüle 1191824 ]GEBEŞLERİN LİSTESİgülcan 22.07.2014*****
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]BAT ********İSİM********DURUM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]2020. 28.07.2014********** BEKLEMEDE *********[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
teraziye. 27.07.2014**********beklemede ********* *****beklemede *********
innşşş zafer bizim diyebilelimmmmm
kuziler rahim filmi neden çekdirmediniz hem kimler hangi tedavide ve hangi aşamada bakalım
hm anladım cmmm hayırlısı bak bende bekliyom hayırlısı hakkımızda inşşşş kuzum yaaainşşşşallahhheşim bna dha erken dio biz biraz akışına bırakıcaz,1ay sadce klomen,2 ay klomen * ovitrelle çatlatma iğne*progestan tedavisi gördüm,bayağı yoruldum yani bide hüsranla bitnce hakkımızda hayırlısı olsn,şimdi nacizane kndi halimde bişiler yapmaya çlşyrm tarçn çörekotu bal karışımı yiyorum adtn 12. gününe kadar yapıcam* bat 13 ağustos *
sagol cm innşş bizler ugurlu gelir inşşş
hm anladım cmmm hayırlısı bak bende bekliyom hayırlısı hakkımızda inşşşş kuzum yaaa
sndz 20.07.2014*****BİSMİLLAHİR RAHMANİRRAHİM Eki Görüntüle 1191824 ]GEBEŞLERİN LİSTESİgülcan 22.07.2014*****
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]BAT ********İSİM********DURUM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]2020. 28.07.2014********** BEKLEMEDE *********[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
teraziye. 27.07.2014**********beklemede ********* *****beklemede ********* ******beklemede*********
beyazzbk 13.08.2014*********beklemede*********
4.50 geçiyo tatlım benim bi düşügüm oldu 1.50 aylık düşük yapdım ondan sonra olmadımsimdide aşılama oldum bakalım bekliyom işde hayırlısı artık sn hangi aşamadasın cminşallah canım yaş kaç kaç yıllık evlisin tedavi vs görüyor musun tanışalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?