Aynen ben de oyle dusunuyorum ilki olsun ikincide korunmicam olursa olur olmazsa olmaz :)ya hiç sorma bi olsun iki üç tane doğururum üst üste yoksa olmuyor önlemimi alırım en azından
Kizlarrr adetime 6 gun var bhcg 13.50 ne bu simdiiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde eylul de iki sene olucak bebis istiyorum ama inatci bebegim gelmiyor bi turlu ..
Pkoluyum bi kimyasal gebeligim var. Rahim kalinlasmasi yasadim ondan sonra pkolu oldugumu ogrendim yani sonradan oldu anladigim kadariyla. sonrada yumirtam buyumedi buyuduysede klomenle catlamadi.. Bende asilama dusuniyorum ama once 6 ay adam akilli klomen tedavisi gormek istiyorum. Bakalim rabbim hayirlisini versin. Konu sahibi arkadasimizinda rabbim gonlune gore goe versin inşallah bebisi göbüsüne gelmistir....
hoşgeldiniz öncelikle kızlar hepimiz aynı rabbim tez zaman da bebişlerimize kavuşdurur bizi inşşşşş ümitsizlik yokkk
BİSMİLLAHİR RAHMANİRRAHİM Eki Görüntüle 1191824 ]GEBEŞLERİN LİSTESİ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]BAT ********İSİM********DURUM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]2020. 28.07.2014********** BEKLEMEDE *********[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAYIRLI UGURLU OLUR İNŞŞŞŞ
merhaba,
pko nun ne olduğunu bilmiyorum umarım kötü birşey değildir
sagol cmm teşekkür ederim innnşş tez zamnda gelir bebegim sizlerinde kızlar bu yol zorlu bi yol geri geldi bunalıyosun geri geldi yeter dedigin oluyo rabbimin izniyle innş bu yolda muvaffak olur bebişlerimizi kuçagımıza alırız inşşş
gulchan cnm inş. gelicek bebişlerimz,tarçn çörekotu bal kürü fln mı yapsan sen acaba belki yapmşsındır ama bn yeni araştrdim bçok kişi ilk denedği ayda hamile kalıyrmuş bnde başladım bu ay bakalımnhani senn yumura büyümyo diodun ya bu kür yumurtaları büytp hormonları düzene sokuyormuş cnm bi dene istersen... 2020 ümitsizlik yok çok haklısın bizde ANNE olucaaaaaaaaazzzzzzz Rabbimin izniyle
Aynen ben de oyle dusunuyorum ilki olsun ikincide korunmicam olursa olur olmazsa olmaz :)
Canim hamilesin tebrikler. Daha adetine cok var erken dollenme olmus masallah.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bence testi bikac gun sonra tekrarla yukselip yulselmedigine bak birde en kisa zamanda doktora git derim ben...
Canim kullandim onu 1 ay sonrasinda devam etmedim..gulchan cnm inş. gelicek bebişlerimz,tarçn çörekotu bal kürü fln mı yapsan sen acaba belki yapmşsındır ama bn yeni araştrdim bçok kişi ilk denedği ayda hamile kalıyrmuş bnde başladım bu ay bakalımnhani senn yumura büyümyo diodun ya bu kür yumurtaları büytp hormonları düzene sokuyormuş cnm bi dene istersen... 2020 ümitsizlik yok çok haklısın bizde ANNE olucaaaaaaaaazzzzzzz Rabbimin izniyle
Canim pko polikistik over yani kistli yumurta anlamina geliyor yumirtalarim kistli oldugu icin normal bi sekilde buyuyup catlamiyor .merhaba,
pko nun ne olduğunu bilmiyorum umarım kötü birşey değildir
BİSMİLLAHİR RAHMANİRRAHİM Eki Görüntüle 1191824 ]GEBEŞLERİN LİSTESİ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]BAT ********İSİM********DURUM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]2020. 28.07.2014********** BEKLEMEDE *********[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAYIRLI UGURLU OLUR İNŞŞŞŞ
Benim bi tanidigim var once cocugu yillarca olmadi tup bebek yaptirdi ikiz oglu oldu bikac ay sonra hamile oldugunu öğrendi bi oglu daha oldu ucuz gibi buyuttu evlatlarini ama benim oyle umudum yok ta insallah olur...kız o zaman bbeklemeyiz ya hemen olur lar bak görürüsün bu sefer millet der bi doğurdu bi dğurdu
evet 2 aydır denedim gerçekten adetim düzeldi 1 yumurta yerin e3 tane çıktı ama bebişim tıkmış kendini gelmiyorrrr acaba çatlamadı mı diye düşünüyorum yada tüpüm mü tıkaı
evet 2 aydır denedim gerçekten adetim düzeldi 1 yumurta yerin e3 tane çıktı ama bebişim tıkmış kendini gelmiyorrrr acaba çatlamadı mı diye düşünüyorum yada tüpüm mü tıkaı
off inş. gelicek bigün bebişlerimiz yeter artıık naz yaptıklarıııbnde blmiyrm tüplermn tıkalı olup olmadığını inş. öle bişi yoktur yaa eşim de rahim flmi fln çektirmeyelm daha dio biraz normal yollarla deniycez nasip bakalım klomen iğne fln tedavisinde yumurtalarım çatlıyodu blkide ilaçtan çatlıyomuştur bilmiorum tabi
Canim kullandim onu 1 ay sonrasinda devam etmedim..tadi bi sure sonra igrenc geldi tiksindim tobe yarabbi.. Yine baslasammi acaba yeterki bebis gelsin ne zaman baslasam olur mu onemli mi ?
Canim pko polikistik over yani kistli yumurta anlamina geliyor yumirtalarim kistli oldugu icin normal bi sekilde buyuyup catlamiyor .
Hayirli olsun canim.. Bende GULCHAN****** BAT22.07.2014**** adet oldugumda klomen e baslicam tekrar
başla cnm ne kaybederiz, adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar yapılıyomuşhem daha bat gelmemmş gülüm inşallah bebişin senledir
Maalesef canim degildir alistim artik ben her ay adet olmaya artik beni yikmiyor bile adet olmam eskiden aglardim. Bu ay klomen kullandım yumurtam buyumedi ona ragmen bi hafta sonra falan baska bi doktora daha gittim o da buyumemis dedi bide ramazan ya iliski cok sık oldu ama hemen kalkip banyo yaptim hic yatmarim yani yumirtam olduki buyudu de catladi ozaman da yatmadigm icin olmamistir diye dusunuyorum bj ay aklimdan cikardim beklemedeyim iste .. Hayirlisiyla insallah gelecek ay gelir bebegim . ben ikinci gunden itibaren baslarim hem corekotu bal tarcina .. Allahin izniyle faydasini gorurum insallah.. Sen gunde kac kasik aliyordun.. ?
Ya bende tuplerimin tikali olup olmadigini bilmiyorum ama iliskiden sonra sanki sposlarin gittigini hissediyor gibiyim ozellikle sag tarafta ama bilmiyorum bana mi öyle geliyor acep:44:
Ben hergun hazirlayamam canim jnuturum hevesim kacar kavanoza hazirlasam yerim gozumun önünde :) bende Ya Allah Bismillah diyip toparlayip kendimi basliyim Allahin izniyle bu ay biraz rahat biraktim kendimi dinlenmis oldum . Rabbimden umudumu tabiki kesmedim elhamdulillah ama bu ay yumurtalar buyumeyince olmadigini tahmin ediyorum...hergün ayrı hazırlıyorum taze olsun diye çörekotunun kendisini aldım dövüyorum her sabah 1tatlı kaşığı çörekotu,1 çay kaşığı tarçın,bir yemek kaşığına akında saf bal koyuyorum ,şifa niyetine diye iğrene iğrene iğrene yiyrm mide bulantsı öğleden sonraya anca geçiyor ama olsun inş. bebeşim için bi faydası olıur...dr. fln yok bu ay ...ümitsiz olma cnm hayal kırıklığına uğramak istemiyorsn ama hep ümitli olup dua edelim
bnde hissediyorum içimde yarıştıklarını cnm inş. birgün birisi birinci gelir
Ben hergun hazirlayamam canim jnuturum hevesim kacar kavanoza hazirlasam yerim gozumun önünde :) bende Ya Allah Bismillah diyip toparlayip kendimi basliyim Allahin izniyle bu ay biraz rahat biraktim kendimi dinlenmis oldum . Rabbimden umudumu tabiki kesmedim elhamdulillah ama bu ay yumurtalar buyumeyince olmadigini tahmin ediyorum...
İnsallah insallah :)
nasıl rahat etceksen yap cnm öle enerji içinde ceviz incir fln çok yicem bu ay kilo alırsam da alırım ammmaaaaaannhakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah Rabbim
Benim bi tanidigim var once cocugu yillarca olmadi tup bebek yaptirdi ikiz oglu oldu bikac ay sonra hamile oldugunu öğrendi bi oglu daha oldu ucuz gibi buyuttu evlatlarini ama benim oyle umudum yok ta insallah olur...
Corek otu bal tarcin karisimi mi ? Bende baslasammi ya bi daha . canim doktorundan yumurta takibi iste catlamasa en azindan haberin olur kna gore onlem alinir..
off inş. gelicek bigün bebişlerimiz yeter artıık naz yaptıklarıııbnde blmiyrm tüplermn tıkalı olup olmadığını inş. öle bişi yoktur yaa eşim de rahim flmi fln çektirmeyelm daha dio biraz normal yollarla deniycez nasip bakalım klomen iğne fln tedavisinde yumurtalarım çatlıyodu blkide ilaçtan çatlıyomuştur bilmiorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?