- Konu Sahibi laraenve11
Görümcem 37 yaşında 42 yaşındaki daha önce evlenmemiş olan eşi ile evlendi
41 yaşındaki erkek kuzenim de henüz evlenmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal artık bu yaşlar. Erkek te kadında geç evleniyor. 1 tane de çocuk yapıyorlar. Kimse hazır olmadan evlenip saçını süpürge etmiyor. Kariyer yapıyor arabasını evini alıyor istediği yerleri özgürce geziyorGörümcem 37 yaşında 42 yaşındaki daha önce evlenmemiş olan eşi ile evlendi
O sevgililik gerçek değil kanımca. İbrahim tatlıses’i çıplak gözle gördüm, kötürümden halliceydi ama ekranda gizliyorlar elbette. Benim de eşimle aramda 7 yaş var, bana göre zaten maksimumdu, 8 olsa istemezdim o derece. Konuya gelirsek ,bunlar hep çevre meselesi. Bazı çevrelerde erkekler yaşıtıyla evleniyor, görselliğe çok takılmıyor. bazılarında ille genç olsun, çok güzel olsun, becerikli olsun böyle geleneksellik hala devam ediyor. sen görür beğenir seversen 50 yaş olur. Yoksa yaşım geçti diye bunlara razı olma. Evlilik düşünüyorsan çevreni değiştirmeni, ortamlara girmeni tavsiye ederimEşimle aramda 7 yaş var. Daha fazlası olmazdı nesil farkı olurdu. En son İbrahim Tatlisesin sevgilisinin yaşını gördüm gazetede şok oldum. 43 yaş fark olur mu? Torunu yaşında
Vayyy uyanık seniiii32 yaşında 27 yaşında bir bebeyle evlendim diyeceklerim bu kadar![]()
Anlaşıp anlaşamadıkları umrunda değil ki onların beğendıklerı yaşlar onlar 50 yaşındaki de utanmadan 25 yaş civarındakine bakıyorY ve z jenerasyonu anlamasamazlar ki. Aliskanliklari, hayata bakis acilari bile farkli. Evlenmek icin degildir diye dusunuyorum. Benim 30 yas civari arkadaslarim, 20lerden beklediklerini bulamadilarkucuk olmasin diyorlar artik. Konu sahibi sizi de umitsizlige dusurmelerine izin vermeyin. Herkes konusuyo sonucta. Cok da seyapmamak lazim.
34 yasindayim. İki tane 31 yasinda var cevremde evlilik isteyen. İki ay once 35 yasindaki biriyle konusuyorduk olmadi. Nasip kismet bu isler. Bazen bana da geliyor o umitsizlik ama kulak tikayin. Kendinize bakin![]()
Para şöhret işteEşimle aramda 7 yaş var. Daha fazlası olmazdı nesil farkı olurdu. En son İbrahim Tatlisesin sevgilisinin yaşını gördüm gazetede şok oldum. 43 yaş fark olur mu? Torunu yaşında
Sosyal çevrenizi değiştirin.Kızlar merhaba. 37 yaşındayım. Bekarım. En sonki talibim 53 yaşında. Tabi ki reddettim. Ama süreki 50 yaş üstü, boşanmış, çocuklu erkekler görüşmek istiyor. Ben ise kendime bakan, sporumu yapan, gezmeyi seven biriyim. Yani 53 yaşındaki biri ile anlaşamam ki. Ama çevre tabi malum bu yaştan sonra kendi yaşıtın birini bulamazsın filan diyip duruyor. Kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
Yanı insanlarin gereksiz konuşmalarıBen de 34 te 33 yaşında biriyle evlendim :)
Konu sahibi hiiiiç umursamayın etraftan konuşanlara . Yaşıtınızı da bulursunuz bir iki yaş küçüğünü de . 50 küsur yaş nedir yahu 37 yaşında kadına , saçmalamasınlar.
Ay zaten o çevre buluyordur 50 yaş üstü emmileri konu sahibine. Bulduğu talibi beğenmezsen böyle de mok atarlar.
1.Sevap işlemek.Hayır 50 yaş üstü bulmalarını geçtim
Neden böyle bir vazifeleri var?
Kim bu görevi verdi onlara?
Peh
Tespitler süperrrr.1.Sevap işlemek.
2.Toplumda sevilmek, saygı görmek. Neden, çünkü yuva yapmak muazzam birşey, yuva yıkandan kötüsü yok, yuva yıkanın yatacak yeri yok ahahah.
3.Eş arayan tanıdık ve akrabalarına uygun birini bulmak suretiyle onları memnun etmek. Bulunacak eşin memnuniyeti pek düşünülmez, hatta beğenmezse itina ile mok atılır. Razı gelsin beklenir. E çoğu zaman razı gelecek taraf kadın olur. Çünkü erkek erkektir, hepsi kıymetlidir. Kadın 30 undan sonra çöken bir canlıdır(!)
Kadinlar 30undan sonra biter, malesef bu görüs bizim toplumumuzda asiri yaygin ama yine de cok sacma o zaman esi 30u gecen erkeklerin bosanmalari lazim:)Tespitler süperrrr.
Öyle de yaşıtlatım da 20li yaşlarda kızları istiyor. Dokayısıyla çarpamıyorum kimseyeBir tane çarpın elinizin tersiyle:))Sizin hayatınız, sizin krallığınız..
1.Sevap işlemek.
2.Toplumda sevilmek, saygı görmek. Neden, çünkü yuva yapmak muazzam birşey, yuva yıkandan kötüsü yok, yuva yıkanın yatacak yeri yok ahahah.
3.Eş arayan tanıdık ve akrabalarına uygun birini bulmak suretiyle onları memnun etmek. Bulunacak eşin memnuniyeti pek düşünülmez, hatta beğenmezse itina ile mok atılır. Razı gelsin beklenir. E çoğu zaman razı gelecek taraf kadın olur. Çünkü erkek erkektir, hepsi kıymetlidir. Kadın 30 undan sonra çöken bir canlıdır(!)