- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
-
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
Alıyoruz destek. Dersleri iyi değil, sınavdan önce çalışıyoruz, öğretmen de kanaat notu kullanıyor bir şekilde halloluyor. Mesele duygusal olarak hazır olmaması. Yaşından çok geri.Dersleri iyi olan çocuğu sınıf tekrarı yaptırmak yerine pskolojk destek alidirsaniz.onun bilinci uyanık olmayabilir ama okulda mutlaka rehber öğretmeni ya da danışan vardır . onlara sorun danışın.evet ortaokul zor 5. Sınıf dersleri özellikle çok ağır ama bunu yaşamamak için sınıf tekrarı saçma geldi bana.bir sene SONRA ne değişecek geçen zamsn sadece aleyhinize işleyecek
Benim çocuğum huzur bozan bir çocuk değil, sadece hem fiziksel hem duygusal olarak biraz daha büyümesi gerek. Yoksa huzursuzluk, kavga, dövüş nedir bilmezBizim biraktiklarimiz tamamen akademik basarisizlik,okulda huzur bozan,sorun cikaran tiplerdi.Daha da koptular okuldan.Daha da toparlayamadik.
İşte nasıl yapıyorlar onu öğrenmek istiyorum.4. Sınıfta sınıf tekrarı yapılmıyor ancak uğraşıp yapanlar var.
Bu dediğiniz mantıklı geldi. Eşimle konuştum şimdi, tekrar olursa özel bir okula vermeyi, oda olur dedi.Okul değiştirme şansınız var mı? Başka okulda 4. Sınıftan tekrar başlasa daha az problem yaşar bence.
Devam ettiği okulda bunu yaşaması fazla yıkıcı.
Benim bir tanıdığım müdür yardımcısı ortaokulda. Belki bilir ona soracağım sizin için. Ama biraz yoğun çalışıyor ne zaman cevap verir bilmiyorum.İşte nasıl yapıyorlar onu öğrenmek istiyorum.
Bu yaşından geri olması peki 4. Şinifta mi ortayaçıktı ? Pandemi nedeniyle çoğu çocuAlıyoruz destek. Dersleri iyi değil, sınavdan önce çalışıyoruz, öğretmen de kanaat notu kullanıyor bir şekilde halloluyor. Mesele duygusal olarak hazır olmaması. Yaşından çok geri.
Yaşından geri olması sadece dersler olarak mi ? Benim 5. Sınıf öğrencim.vardi.2. sınıf seviyesindeydi . yavaş yavaş özel derslerle topladik çocuğu.cocuk yapamayacağına ve yetersiz olduğuna o kadar inandırılmis ki ama ben yapamam,çok kötüyüm bu konuda deyip duruyordu.suan bayağı ilerleme kattetik.ozel ders aldırma şansınız var mı ?Alıyoruz destek. Dersleri iyi değil, sınavdan önce çalışıyoruz, öğretmen de kanaat notu kullanıyor bir şekilde halloluyor. Mesele duygusal olarak hazır olmaması. Yaşından çok geri.
Çok mutlu olurum, çok sağolun.Benim bir tanıdığım müdür yardımcısı ortaokulda. Belki bilir ona soracağım sizin için. Ama biraz yoğun çalışıyor ne zaman cevap verir bilmiyorum.
Özel ders aldı, özel eğitime gidiyor şimdi.Bu yaşından geri olması peki 4. Şinifta mi ortayaçıktı ? Pandemi nedeniyle çoğu çocu
Yaşından geri olması sadece dersler olarak mi ? Benim 5. Sınıf öğrencim.vardi.2. sınıf seviyesindeydi . yavaş yavaş özel derslerle topladik çocuğu.cocuk yapamayacağına ve yetersiz olduğuna o kadar inandırılmis ki ama ben yapamam,çok kötüyüm bu konuda deyip duruyordu.suan bayağı ilerleme kattetik.ozel ders aldırma şansınız var mı ?
Okula hazır olmadan başladığı için cocuk toparlayamamis.pandemi zaten 2 yıllarını aldı .online derslerin çoğu cocuga hiçbir katkısı olmamış.toplama- çıkarma yapamayan çocuk bölme ve çarpmaya geçince afalliyor.konular üst üste birikince işin içinden cikilmiyor .Özel ders aldı, özel eğitime gidiyor şimdi.
1. Sınıfta geç vermek istedik ayından dolayı vermek zorunda kaldık. Sonra da pandemi, uzaktan eğitim derken bu sene sorun iyice anlaşıldı.
Acaba okul değişikliği yapsanız daha mı iyi ?Bu dediğiniz mantıklı geldi. Eşimle konuştum şimdi, tekrar olursa özel bir okula vermeyi, oda olur dedi.
Kac haftalik dogdu ? Premature demissiniz.Yani bilemedim.Su anda ilkokulda gorev yapiyorum bu sebeplerle biraktigimiz ya da tekrar yapsa iyi olur dedigimiz ogrencimiz yok.Bu tekrari 1.ya da max. 2.sinif icin onerilir.4.sinif biraz gec degil mi?Benim çocuğum huzur bozan bir çocuk değil, sadece hem fiziksel hem duygusal olarak biraz daha büyümesi gerek. Yoksa huzursuzluk, kavga, dövüş nedir bilmez
Şöyle söyleyeyim, 4 işlemi yapıyor ama 2 kalemim var 3 tane daha aldım kaç kalemim olur dersem toplama mi, çıkarma mi çarpma mi, bölme mi yapacağına karar veremiyorAcaba okul değişikliği yapsanız daha mı iyi ?
Akademik olarak başarsız degilmiş anladıgım kadarı ile.
Duyusal olarak nasıl bir problemi var bilmiyorum ama yaz programında egitici bir sürü telafi programları var.
Tüm yaz çocugunuzu bu aktivetelerle destekleyip, spora da ilgisini artırırsanız bence çok ciddi ilerlemeler kaydedersiniz.
24 hafta 600 gramKac haftalik dogdu ? Premature demissiniz.Yani bilemedim.Su anda ilkokulda gorev yapiyorum bu sebeplerle biraktigimiz ya da tekrar yapsa iyi olur dedigimiz ogrencimiz yok.Bu tekrari 1.ya da max. 2.sinif icin onerilir.4.sinif biraz gec degil mi?
Evet, özele gonderecegiz, okulu değişecek. Piyano ve cimnastige gidiyor.Acaba okul değişikliği yapsanız daha mı iyi ?
Akademik olarak başarsız degilmiş anladıgım kadarı ile.
Duyusal olarak nasıl bir problemi var bilmiyorum ama yaz programında egitici bir sürü telafi programları var.
Tüm yaz çocugunuzu bu aktivetelerle destekleyip, spora da ilgisini artırırsanız bence çok ciddi ilerlemeler kaydedersiniz.
Bir okuldan randevu aldım şimdi, psikoloğu görecek, ayni okulun 4. Veya ortaokuluna ona göre karar vereceğizbaşka okulda dördüncü sınıfa başlatmak sizin durumunuzda daha mantıklı