- Konu Sahibi Bihterinpekisi
Spora yazdirin..basketbol voleybol oynasın.bol bol zıplasın....ben argiviti içiyorum..hem boya hem zihinsel olarak faydası olmasii için..boyu kaç cm?Yaşı sormazlar ama boyu küçük diye kesin dalga geçerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spora yazdirin..basketbol voleybol oynasın.bol bol zıplasın....ben argiviti içiyorum..hem boya hem zihinsel olarak faydası olmasii için..boyu kaç cm?Yaşı sormazlar ama boyu küçük diye kesin dalga geçerler
125 cmSpora yazdirin..basketbol voleybol oynasın.bol bol zıplasın....ben argiviti içiyorum..hem boya hem zihinsel olarak faydası olmasii için..boyu kaç cm?
Buz pateni, yüzme ve cimnastige gitti, korona girdi, gitmek istemedi, şimdi piyanoya başladıya benim de kardeşimin de boyu kısaydı sonra uzadık bu yaş aralığında kısa çocuklar oluyor. hatırlıyorum bir erkek arkadaşım vardı herkesten kısaydı sonra bir boy attı herkesten uzun oldu.
herkese öneriyorum, dövüş sporuna falan yollasanız özgüveni de yerine gelir.
çok sevindim çözülmesine.seneye daha çok var .çocuğun o zaman ki durumuna göre karar verirsiniz uzmanlarla birlikte .iyi ki sizin gibi bir annesi var.Evet son güncellemeleri yazayım, bugün özel bir okula kaydını yaptırdık, okulun eğitim danışmanı ve çocuk psikoloğu görüştü çocukla. 4. Veya 5. Sınıf olmasına ileride takip ederek karar vereceğiz. Mayısta okulun oryantasyonu var orada da takip edecekler. Yarın da muhtemelen büyüme hormonuna başlayacağız. Hayırlısı ...
Evet bu şekilde. Öğretmen sınıf tekrarına karar verir veliye sorar veli izin dilekçesi verir.veli izin vermezse kalamazBu işler böyle mı oluyor Artık hanımlar ciddi soruyorum. Artık sınıf tekrarına da öğretmenler değil de veliler mi karar veriyor
Ram raporu alırsanız zaten sınıfta kalamaz. Raporlu öğrenci sınıfta bırakılamaz.Bu arada ram raporu için başvuracağız.
Ben de çocuğumun yaşı sınıfa göre küçük oluşundan ve pandemi süresini bomboş geçirişinden dolayı sınıf tekrarı istemiştim. Müdür bey ilkokulda bir kereye mahsus veli isterse yapıldığını, ortaokulda kesinlikle olmadığını söyledi.Kendi ogretmeni, özel eğitim öğretmenleri, babasıyla ben, psikiyatristi duygusal olarak ortaokula hazır olmadigi konusunda hemfikiriz. Çocuğumun özel sorunları var, prematüre doğdu, hem fiziksel, hem duygusal hem akademik olarak yaşından çok geride. Ortaokula giderse psikolojisi bozulur. Her çocuğu aynı değerlendirmemek gerek. Bende çocuğumun sınıf tekrarını istemem tabiki ama mecburum. Bu durumu yaşayan varsa resmi gidişatını sormak istedim.
Yönetmelikte bu tarz birşey yazmıyor ama bilemiyorum. Tekrar olmasa da özel eğitime verdiğim parayla ek ders vb. aldirabilirim. Bugün sınıf öğretmeni, psikolog ve eğitim danışmanı ile görüşmeler yaptık, üçüde 5. Sınıfta zorlanacağıni ama halledebilecegini, akıllı ama kafası dağınık, dikkatini toplayamadigini söyledi. Fiziksel durumundan dolayı akran zorbalığindan çekindiğimi söyledim, öğretmen çocuklar uzunlarla uzun diye, kisalarla kısa diye, sismanlarla şişman diye, zayiflarla zayıf diye dalga geçerler, hayat budur bunlarla başetmeyi öğrenmesi gerek dedi. Güzel görüşmeler yaptık.Ram raporu alırsanız zaten sınıfta kalamaz. Raporlu öğrenci sınıfta bırakılamaz.
Ne saçma, hicbirsey öğrenemesin ama sınıfı geçsin.Ben de çocuğumun yaşı sınıfa göre küçük oluşundan ve pandemi süresini bomboş geçirişinden dolayı sınıf tekrarı istemiştim. Müdür bey ilkokulda bir kereye mahsus veli isterse yapıldığını, ortaokulda kesinlikle olmadığını söyledi.
Aynen öyle. Zaten bütün çocuklar boş geçirdi, hepsinin durumu kötü demişti. Bir de eğer sınıf tekrarı yaptırırsak kesinlikle aynı okulda devam ettirmeyecek, koleje gönderecektik.Ne saçma, hicbirsey öğrenemesin ama sınıfı geçsin.
Yönetmeliklere iyi bakın bence, bana da yok demişlerdi yönetmelikle gittim önlerine.Aynen öyle. Zaten bütün çocuklar boş geçirdi, hepsinin durumu kötü demişti. Bir de eğer sınıf tekrarı yaptırırsak kesinlikle aynı okulda devam ettirmeyecek, koleje gönderecektik.
Aslında sorun sizin çocuğunuzda değil, siz bilinçli bir ailesiniz belli, bir şekilde telafi edersiniz ama bilinçsiz ailelerin çocukları ?Yönetmeliklere iyi bakın bence, bana da yok demişlerdi yönetmelikle gittim önlerine.
Kesinlikle telafi etmek için uğraşıyoruz ama zaten çocuk sınıftakilerden küçük. Hem yaş hem fiziksel olarak. Bir buçuk senesi de resmen çöp, sınıf tekrarı iyi olur diye düşünmüştük ama müdür bey de haklı. Düşüncenin çok mantıklı olduğunu ama millli eğitimin her sınıfı 1 sene geriden başlatması gerektiğini söyledi.Aslında sorun sizin çocuğunuzda değil, siz bilinçli bir ailesiniz belli, bir şekilde telafi edersiniz ama bilinçsiz ailelerin çocukları ?
Yaşı sormazlar ama boyu küçük diye kesin dalga geçerler
sadece okuma yazma bilen çocuklar var sınıfımızda.bir şekilde arada kaynayarak ortaokulu bitirecekler.Ne saçma, hicbirsey öğrenemesin ama sınıfı geçsin.
Keşke o zaman bilgilendiren birileri olsaydi sizi, ben de öğretmen olarak üzüldüm şimdi. 1. Sinifta coxugunokula hic gondermezseniz devamsizliktan kaliyor ve bir sonraki sene basliyor. Tabi burda okul idaresiyle görüşüp durumu izah etmek problem yaratmamqsi qdina mantıklı ve gerekli .Okula başlamadan önce bu durum fark edilmis miydi yoksazamanla mi fark edildi acaba? Ram raporu var mı, bep uygulanıyor mu?Biz çok uğraştık o donem vermemek için, ayından dolayı vermek zorunda kaldık. Şimdi değişmiş, o donem engelli bile olsa özel öğrenci olarak başlatmak zorundasınız dediler.
Raporlar gerekli goruldugunde yenileniyor, endise etmeyin. Destek egitin odalari ve iyep cercevesinde toparlanabilir. Ama ben ortaokula gec baslatma fikrinizi cok mantikli buldum. Akranlariyla denk cocuklar 1 yqs kucuk olduklarinda bile bilissel anlamda cok fark oluyor ve bu fark git gide artiyor.ilerde rapor emniyet, askeriye gibi kurumlarda sıkıntı olur mu diye endişelerim oldu. İşe alımlarda falan. Korktum açıkçası o yüzden rapora sıcak bakmamıştım. Dr a tekrar soracağım.