- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
o her çocuk fenerbahçeli doğar olucaktı
Hoop! Her cocuk besiktasli dogar.Galatasaray varken fenerbahçeli mi dogulurmus hiç
Her çocuk müslüman dogar afişi nedir ya? Çok saçma. 'Her Türk asker dogar'dan sonra bir de bu mu çıktı?
Çocukları ideolojik deneme tahtasi görmekten vazgecsek artık...
Her çocuk müslüman dogar afişi nedir ya? Çok saçma. 'Her Türk asker dogar'dan sonra bir de bu mu çıktı?
Çocukları ideolojik deneme tahtasi görmekten vazgecsek artık...
Canim insanlarin Islam dini üzere dogduklari fakat ana babalarinin dinine tabi olduklari daha sonra da istediklerinde kendi dinlerini sectigini dinimiz bize söylüyor.
Yani bu sacma degil ki..
Ha belki okula asilmamali Orasi tamam ama bu doğru bir bilgidir..
ordaki kast edilen nicim
“O halde (Habibim) sen yüzünü bir muvahhid olarak dine yönelt. Allah’ın insanları yaratmasında esas aldığı o fıtrata uygun hareket et.” (Rum Sûresi, 30/30)
Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar."
yani bi yerden çıkmadı vardı zaten
rica ediyorum ben görmek zorundamıyım demeyin muhtemelen zaten başka inançlara sahip kişilerin çocukları bu okullarda değildir
yada varlar bişey merak ediyorum ciddi şekilde soruyorum
yahudi -hristiyan vb.okullarda kendi dinlerini anlatan dersler yapılmıyormu
görseller hazırlanmıyormu
Canim insanlarin Islam dini üzere dogduklari fakat ana babalarinin dinine tabi olduklari daha sonra da istediklerinde kendi dinlerini sectigini dinimiz bize söylüyor.
Yani bu sacma degil ki..
Ha belki okula asilmamali Orasi tamam ama bu doğru bir bilgidir..
Mantikli yorumlar yapiyorsunuz ya boldladigim kismi okuyana kadar ben oyle saniyordum.Cidden boldladigim kismi dehsete dusmus bir sekilde okuyorum.
ordaki kast edilen nicim
“O halde (Habibim) sen yüzünü bir muvahhid olarak dine yönelt. Allah’ın insanları yaratmasında esas aldığı o fıtrata uygun hareket et.” (Rum Sûresi, 30/30)
Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar."
yani bi yerden çıkmadı vardı zaten
rica ediyorum ben görmek zorundamıyım demeyin muhtemelen zaten başka inançlara sahip kişilerin çocukları bu okullarda değildir
yada varlar bişey merak ediyorum ciddi şekilde soruyorum
yahudi -hristiyan vb.okullarda kendi dinlerini anlatan dersler yapılmıyormu
görseller hazırlanmıyormu