Çocuk psikiyatırına götürmen lazım bildiğim kadarıyla.
Benimde bir arkadaşım kızında aynı sorunu yaşadı ama onun kızının belli bir nedeni vardı. bu bilinmesine rağmen yenmesi senelerini aldı.
Allah yardımcın olsun
doktora götürdüm arkadaşım .idrara talili yaptı temiz.şimdi böbrek filmi istedi.bakalım .sorun çıkmazsa.ya genetik ve ya psikoloji umarım düzelir.çarşaf yıkamaktan bıktım.
çocuk nefroloji uzmanlarına götürmelisiniz..benim kızım da 1. sınıfa gidiyor ve altını ıslatıyor..biraz da genetik ben de çocukken ilkokul 4 e kadar ıslatmıştım..:26:
benim durumum daha da kötüydü ikinci sınıfın sonuna kadar bezle dolaştım.İdrar yollarında iltihaplanma olabilir psikolojikte olabilir gerçi.5. sınıfın sonuna kadar da bazen tuvalete yetişemiyodm.psikologa gitmenizi öneririm.
canım bizim sülalemizdede vardı bildiğim kadarıyla kaslarla alakalıda olailiyor hatta bir kuzenime bir iğne tedaviside yapılmıştı sonuçta kasların hakimiyetiyle alakalı ilk tuvalet eğitimi bile öle değilmi?sıkma canını arkadaşım ama bekelemde doktora danış
doktora götürdüm arkadaşım .idrara talili yaptı temiz.şimdi böbrek filmi istedi.bakalım .sorun çıkmazsa.ya genetik ve ya psikoloji umarım düzelir.çarşaf yıkamaktan bıktım.