• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi İlkokula giden kızım geceleri yatağını ıslatıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi azro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

azro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
97
0
86
İstanbul
meraba arkadaşlar benimde kızım 3.sınıfa gidiyor ama altını gece ıslatıyor ne yapacağımı bilmiyorum .doktora götürmeyi düşünüyorum ama hangi bölüm .

Çocuk psikiyatırına götürmen lazım bildiğim kadarıyla.
Benimde bir arkadaşım kızında aynı sorunu yaşadı ama onun kızının belli bir nedeni vardı. bu bilinmesine rağmen yenmesi senelerini aldı.
Allah yardımcın olsun

doktora götürdüm arkadaşım .idrara talili yaptı temiz.şimdi böbrek filmi istedi.bakalım .sorun çıkmazsa.ya genetik ve ya psikoloji umarım düzelir.çarşaf yıkamaktan bıktım.

çocuk nefroloji uzmanlarına götürmelisiniz..benim kızım da 1. sınıfa gidiyor ve altını ıslatıyor..biraz da genetik ben de çocukken ilkokul 4 e kadar ıslatmıştım..:26:
meraba arkadaşlar benimde kızım 3.sınıfa gidiyor ama altını gece ıslatıyor ne yapacağımı bilmiyorum .doktora götürmeyi düşünüyorum ama hangi bölüm .

benim durumum daha da kötüydü ikinci sınıfın sonuna kadar bezle dolaştım.İdrar yollarında iltihaplanma olabilir psikolojikte olabilir gerçi.5. sınıfın sonuna kadar da bazen tuvalete yetişemiyodm.psikologa gitmenizi öneririm.

canım bizim sülalemizdede vardı bildiğim kadarıyla kaslarla alakalıda olailiyor hatta bir kuzenime bir iğne tedaviside yapılmıştı sonuçta kasların hakimiyetiyle alakalı ilk tuvalet eğitimi bile öle değilmi?sıkma canını arkadaşım ama bekelemde doktora danış

doktora götürdüm arkadaşım .idrara talili yaptı temiz.şimdi böbrek filmi istedi.bakalım .sorun çıkmazsa.ya genetik ve ya psikoloji umarım düzelir.çarşaf yıkamaktan bıktım.

çarşaf yıkama bence önlemini al böyle şeyler genetikde olabiliyor psikolojikde...

Back