Fiziksel özelliklerini bu kadar kafaya takmayınOglum 6 kizim 4 bucuk yasinda ama kizim oglumdan uzun yapili ve cekingende degil cok disa donuk onu gozum kapali devlete bile verebilirim ama oglum minyon oldugu icin daha ziyade bu dusuncem..
Esim lenf kanseri suan sukurler olsun iyi durumu ama nakil gibi zor surecler gecirdik oglumda 3 bucuk yasinda ozel krese basladi tamda o siralarda ogrenmistik esimin hastaligini ve oglum bu durumdan belli etmesede etkilendi hatta kreste tuvalete gidebilirmiyim demek icin konusmak zorunda kalacagindan altina kaciriyormus. Bu durumu cok zor astik simdi azda olsa konusuyor sukurler olsun
2 sene krese gitti bu 3. Senesi bu sene devlet anaokulunda.. seneye gondermezdem sıkılırmı aceba birde eltimin kizi ile aralarinda 1 gun var eltim ozel okula yazdirmis dun banada sordu siz napicaksiniz diye bende kararsiz oldugumu soyledim. Oglumun zoruna gidebilir belki kuzeninin 1. Sinifa gitmesi cunki cok sık gorusuyoruz illaki bahsi gecer yani.
Ya erkekler öyledirBende kuzeniyle ayni okula gitmesini istiyorum isleri ayni esimle kaynimin onlar 2 cocugunuda ozele gonderiyorken esim cok pahali diye gondermiyor oglumu bu durumda yeterince canımı sıkıyor inanin!!
Bence zamanında gönder Canım yaşıtlarıyla okusun zaten rapor falan Alman lazım hastaneden zor iş okul konusunda bence iyi bir devlet okuluna gönder ilkokulda özel bana gereksiz para tuzağı gibi geliyorMuthis kararsizim oncelikle oglum eylul ayinda 1. Sinifa basladiginda 78 aylik (6 bucuk yas) oluyor, minyon tipli ve cekingen aceba cok ezilirmi diye dusunuyorum cunki utangac ogretmene duygularini dile getirmez biliyorum. Bu durumda ozel bir kolejemi gondersem sizce? Yada bu sene gondermeyip seneye devlet okulunami gondersem? ki ozaman 7 bucuk yasinda olacak fiziksel olarak suan 6 degilde 5 yasinda gibi sanki ama anaokulundada gayet basarili uysal bir cocuk..
Sizce ne yapayim ?