Arkadaşlar kizim onumuzdeki yıl ilkokula baslayacak. Lisede ozel okula gondermeyi dusunurken acaba ilkokul ve ortaokul donemindemi ozel okula versemmi diye dusunmeye basladim ... Gonul isterki tamamiyle ozel okula verebilelim.... 40 ogrencinin oldugu bir sinifta bir ogretmenin istese bile cok verimli olamayacagini dusunuyorum. Egitim sistemimizi de cok begenmiyorum. Devlette cok fazla odev veriliyor ve ogretmenlerde cok iyi biliyor ki buyuk kismini aileler yapiyor. Evde aileleler ogretmen olmaya calisiyor. Vs vs vs ...
İlkokul ortaokulda vermeyi dusununce maddi olarak epey sikisacagiz. Yani bundan asla pisman olmamak istiyorum. İki gun sonra keske lise yasinda ozele gonderseydim demek istemiyorum.
Yani diyorum ki imkanimiz ozel okul icin kismen yetebilecek kadar. Biz bu imkani ilkokulda ve ortaokuldami kullanalim. Lise de mi...
İlkokul ortaokulda vermeyi dusununce maddi olarak epey sikisacagiz. Yani bundan asla pisman olmamak istiyorum. İki gun sonra keske lise yasinda ozele gonderseydim demek istemiyorum.
Yani diyorum ki imkanimiz ozel okul icin kismen yetebilecek kadar. Biz bu imkani ilkokulda ve ortaokuldami kullanalim. Lise de mi...