- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
yalnız yaşı için uygun.
1.sınıf çocuğu için ileri.
matematik disleksisi ne ayolkesin bende öyleyim tuttum bunu:))
a evet benim küçükte 8 yaşında 3 e gidiyor. dikkat etmemişim buna konu sahibesi niye geç gönderdiniz?
Ben de üstün zekalı olduğunu düşünmedim ama matematiğe yatkınlığı var belli ki. Evet yaşı için uygun bir seviye ama eğitimini henüz almadan yapabiliyor olması yatkınlık.
Diskalkuli onun adı.
vaay demek yalnız değilmişimmvalla mı ? var yani cidden böyle bir şey..
tuttum bunu ben çocuklar dalga geçiyor çarpım tablosunu bilemediğimde:)
7 kere 8 diyo ben önce 7*7 49 üstüne parmak hesabıyım:)
valla mı ? var yani cidden böyle bir şey..
tuttum bunu ben çocuklar dalga geçiyor çarpım tablosunu bilemediğimde:)
7 kere 8 diyo ben önce 7*7 49 üstüne parmak hesabıyım:)
matematik disleksisi ne ayolkesin bende öyleyim tuttum bunu:))
Boy degil :) konusma gecikmesi yasadik. Su anda da artikulasyon sorunumuz devam ediyor.O yuzden 1 sene gec baslattik.Muhtemelen boydur. Sadece burda okudum insanlarin sirf çocugun boyu kücük diye yollamak istemediklerini. Burda arkadaşlarima anlatsam anlamazlar.
Ki bende anlamiyorum, boy niye bu kadar önemli?
Boy degil :) konusma gecikmesi yasadik. Su anda da artikulasyon sorunumuz devam ediyor.O yuzden 1 sene gec baslattik.
2,5 yasindan beri krese gidiyor.ilkokula 1 sene gec basladik.Birde surekli yasadigimiz kentten gecici bir sure ayriydik(tayin nedeniyle) istedik ki hem biraz daha gelisme kaydetsin hem de surekli yasadigimiz sehre donunce baslayalim.ki ilkokulda okul degisikligi de yasamasin.Uzman degilim tabiki fakat konsuma geç olduysa, tam tersi okul ona daha iyi yaramazmiydi? Kendi yasitlari ile konusup. Önceden kres/ana okuluna gittimi?
hayir ama arastirdim test yaptircambilsem sınavına başvurmadınız mı?
valla her ögretmen bir degil malesef cocugum anasinifina basladigin da okula uyum saglayamadi her gun ogretmen aradi gel cocugunu gotur ders yaptirtmiyor diye bende cocuguma sordum neden diye,Öğretmenleriniz farkında değil mi durumun? Sizi yönlendirmiyorlar mı? Öğretmenin görevidir bu durumda çocuğu yönlendirmek, aile eğitimi vermek ve aileyle işbirliği yapmak. Sizin şu an ne yapacağınızı bilmemeniz çok normal.