- 15 Kasım 2008
- 28
- 0
- 286
- Konu Sahibi semihamerve
-
canım merhaba benimde asıl branşım giyim ve moda tasarımı ev ekonomisi derslerine giriyordum şimdi de teknoloji tasarım dersi oldu.gerçektende çok güzel bir ders ama amacına ulaşmadığı konusunda sana katılıyorum. ilk sene acemilik çektim ama şimdi herşey yolunda teftişimde çok iyi geçti sanırım öğreniyoruz
Merabalar bende tek-tas öğretmeniyim .asıl resim mezunuyum ve işteknık derlerine giriyordum şimdide bu ders çıktı 2 yıldır dersim yoktu bu yılda öğrencilerle birlikte öğreniyorum.ders aslında iyi bir ders ama amacına ulaşmıyor çocuklar çabuk sıkılıyor...öğrencez...
sözleşmelimisin.. niye2 yıldır dersin yktu
hangi okuldasın semiha merve
benim oğlum 7. sınıfta şu an kurgu kuşağındalar
bana göre çok zor bir ders yaa
neler yapması gerektiğini biraz anlatabilirmisiniz
birkaçta örnek resim varsa iyi olur valla kopya çekeriz
teşekkürler
canım çalışmalar çok iyi olmuş ellerine sağlık.değerlendirme ölçekleri veya gözlem formları kullanıyormusunuz
sağol arkadaşım bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte...gözlem formlarını valla bu sene doldurmıycaz aslında pek bir işe yaramıyor bence sadece kağıt israfıı hazır bu senede müfettiş yok ole...dediğin gibi zevkli ama konular çok uzun zaman olarak,çocuklar sıkılıyor.6 sınıfta ve 7 de aynı gibi.sürkli konu analtımı olmayıncada çoşuyolar öğrencilerde dersin biri oturklava:konuşma demekle geçiyor.kötükedihüso..sen yaptınmı gözlem formlarını ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?