hepinize mrb kızlar ben ilker beye gitmeyı dusunuorm saçımı kestirmek için fakat hem olumlu hem olumsuz yorumlar okuorm cok kararsız kaldım fiyatları tuzlu baya.ilker beyin saçını kestiği bayanlar varsa lütfen görüşlerini yazssın
Valla nette araştırmalarıma göre çok met ediyorlar ama pahalı...Saç kesimi 80 tl duydum....Bahşiit mahşişti 100 tl yi bulur...ohaoldumsmile.....Birde gideriz ilgilenmezlerse..istediğimiz şekli alamazsak...mafoldumben...moralim çok bozulur valla...Sıcak makas kullanıyormuş...saç uçları artık kırılmasın diye falan..bilemiyorum ki...
Bıraktık zaten kendi haline uzasın bakalım...Kesime bende acırım o kadar para vermeye çünkü 1-2 ay sonra şekli bozuluyor...Röfle kullanıyorum ben o yüzden çok rahatım...senede 1 sefer yaptırırm...Dipleri gelse bile balyaj gibi duruyor...Demek istediğim boya olsa neyse..kesim biraz zor....Bırakın model vermeyi saçı düzeltemiyorlar bile...Bayılıyorlar hart hart kesmeye...sinir şeyler..Neyse Allah başka dert vermesin....
Ben o adamı berna laçinin programında gördüm. Sanırım ünlülerin falan gittiği bir kuaför yeride caddede galba bnce bi deneyebilirsin maddi açıdan zorlanmiycaksan . sonuçta kötü yapıcağnı sanmam o kadar pahalıysa.