• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLKER ÇAVUŞOĞLU hakkında yorumlar?

Bana telefonda doktorun 19 una kadar bi konferansta olacağını söyledi ve 20 sine bi kişilik boş yer olduğunu söyledi. Ben de tabi kabul ettim, ama bana Şubat sonu Mart başı için gün vermişti. Neyse buna da şükür dedim valla, umarım sana da hemn dönerler ki dönerler merak etme :)

Bana telefonda doktorun 19 una kadar bi konferansta olacağını söyledi ve 20 sine bi kişilik boş yer olduğunu söyledi. Ben de tabi kabul ettim, ama bana Şubat sonu Mart başı için gün vermişti. Neyse buna da şükür dedim valla, umarım sana da hemn dönerler ki dönerler merak etme :)

Ins. Cnm umarim bekledigin gibi olur simdiden gecmis olsun bide amelyattan sonra yorum yazarsan cok iyi olur :)

Amelyat oncesi hic gorusulmeyecekmi acaba dr la seklini yuz olcumunu ayni gunmu karar vericez

Tahlilleri yapmak için üç dört gün öncesinden gidicez ya o zaman drla görüşücez

merhabalar, ameliyat sürecim çok güzel geçti ,aklınızda bir soru işareti kalmasın ,gerçekten çok profesyonel bir dr :) burnumu da sevdim ,sorunlarımı gayet güzel düzeltmiş.şu an şiş ,ödem var ama artık zamanla inecek ve burun oturacak :) ameliyat sonrası dört beş gün zorlu geçiyor biraz ama sonuç için katlanılabilir :) umarım siz de beğenirsiniz ve süreciniz benim ki gibi güzel ve kolay geçer :)

merhabalar, ameliyat sürecim çok güzel geçti ,aklınızda bir soru işareti kalmasın ,gerçekten çok profesyonel bir dr :) burnumu da sevdim ,sorunlarımı gayet güzel düzeltmiş.şu an şiş ,ödem var ama artık zamanla inecek ve burun oturacak :) ameliyat sonrası dört beş gün zorlu geçiyor biraz ama sonuç için katlanılabilir :) umarım siz de beğenirsiniz ve süreciniz benim ki gibi güzel ve kolay geçer :)
Geçmiş olsun sevindim sizin için:) benim ameliyat günümde yaklaşıyor yalnız çok korkuyorum:( özelden resim göndermeniz mümkün mü ? Öncesi sonrası

Bende cok memnun kaldim . Kesinlikle istedigim buruna kavustum amelyatimin 20. Gunu yanliz nefes problemi yasiyorum sizinde oylemi dr zamanla duzelicek dedi ama normal gibi degil

Burnun tıkalı olduğu için nefes alamıyorsundur, düzelir merak etme,ben mesela kulak çubuğu ile burnumu temizliyorum, hala içi dışı şiş çok normal yani, telaş yapma

Bende cok memnun kaldim . Kesinlikle istedigim buruna kavustum amelyatimin 20. Gunu yanliz nefes problemi yasiyorum sizinde oylemi dr zamanla duzelicek dedi ama normal gibi degil
Geçmiş olsun canım senin içinde çok sevindim :) yalnız ben çok korkuyorum galiba vazgeçiyorum özelden resim göndermeniz mümkün mü ?

Back