• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLKER ÇAVUŞOĞLU hakkında yorumlar?

Dr bey cok doluysa mecbur birkaç ay beklemek gerekiyor genelde. Amelıyattan bir hafta on gün önce filan aradılar beni.

Beni de ameliyata bir ay kala aradılar işim sebebiyle ocağa ertelettim yoksa bu ay sonu olacaktim..umarım hepimiz çok memnun kalırız bende heyecanlıyım sonucu size bildirecem.

bazen acaba ben mi abartiyorum bu kadar heycanlanarak diyorum ama benim gibi dusunen birilerini gormek cok guzel

Meraba ilker beye 25 gün önce ameliyat oldum gayet memnunum içiniz rahat olabilir bende 2 ay beklemiştim yoğun olduğu için şuan nefes almamda koku almamda hic bir sorun yok eski burnuma gore çok memnunum odemlerim olduğu halde sekil olarak çok beğendim cevremde herkez olumlu yorumlar yapiyor

Merhabalar, umarım biri bana cevap verir :) ben de İlker Beye ameliyat olmak için gideceğim hatta ablam da ona burun estetiği yaptırdı, ameliyat sonrası her hangi bir komplikasyon meydana gelmedi. Ancak bunu ablama da söyleyemesem de şeklini pek beğenmedim yine de Yalova da başka bilinen iyi bir dr yok. Bu yüzden randevu almaya karar verdim, günde üç dört defa MHRS sistemine giriyorum ancak randevu alamıyorum. Sürecin uzamasını da istemiyorum. Sizce randevu almadan gitsem olur mu ? Bir de uzmanlarda Feridun Hoca iyi bir dr diyorlar... sizin bir fikrini var mı acaba? TEŞEKKÜRLER :)

merhaba ben feridun hocaya muayne oldum pek bekledigim guveni alamadim ilker beyin amelyat ettigi arkadaslarim var ve bende aramalarini bekliyorum suanda gercekten iyi bi doktor randovu almkata muayne olmakta epey zaman aliyor 3 ay bekleyebilirsin muayne ol bence

peki dediğiniz gibi bekleyeyim olmadı sabah erkenden gidip bir ihtimal gün içinde rndevu alabilmek için şansımı deneyeyim hatta :) bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim :)

Kaçıncı sırada olduğumu bilmiyorum ama az önce aradılar 16 ocağa ameliyat tarihi verdiler şimdiden heyecan bastı bile

Meraba ilker beye 25 gün önce ameliyat oldum gayet memnunum içiniz rahat olabilir bende 2 ay beklemiştim yoğun olduğu için şuan nefes almamda koku almamda hic bir sorun yok eski burnuma gore çok memnunum odemlerim olduğu halde sekil olarak çok beğendim cevremde herkez olumlu yorumlar yapiyor
Resim atmanız mümkün mü acaba üç hafta sonra bende olacagim ameliyat

Back